IPhone i skróty
-
woytaz
Hej. Podpowiedzcie jak ogarnąć aby supla była widoczna w apce DOM?Dzięki
-
nowy1
szukam jak można zrobić by przeczytało pogodę tzn najlepiej jak by było w formie url
ma ktoś pomysł ?
ma ktoś pomysł ?
-
Grunger
Podpinając się do tego samego tematu proszę o pomoc. Czy komuś się udało na domyślnej aplikacji ios "skróty" dodać skrót tak aby rozpoznawał pozycję bramy? Czyli np. jeżeli powiem do siri "otówrz bramę" a brama będzie otwarta to taki komunikat dostanę i brama nie zacznie się zamykać?
-
Shafter
Dokładnie tak mam zrobione tylko przez IFTTT, Google assistenta i skróty w Siri.miko1282 wrote: Fri Sep 25, 2020 8:08 pm Najprościej przez fracza, robisz 2 sceny jedna z warunkiem że otworzy tylko gdy zamknięta, druga że zamknie tylko gdy otwarta, i linkami do skrótów![]()
-
BlackAdder
W iOS 14 trochę się pozmieniały skróty (są bardziej rozbudowane), chciałem dodać odczyt temperatury. Co np. należy wpisać „przez” w funkcji Zastąp (Zastąp wpisałem "connected":true,"temperature": przez: pusto w: Temperatura) i niestety nie działa. Z góry dziękuje za pomoc.
Edytowany:
Popróbowałem i udało mi się zmienić:
Edytowany:
Popróbowałem i udało mi się zmienić:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Grunger
Mam prośbę, czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć w jaki sposób mam dodać sceny w supla fracz. Trochę się bawiłem tym, ale niestety mnie to przerosło... Chodzi mi o to jak pisałem wyżej, czyli jeżeli powiem Siri "otwórz bramę" brama się otworzy, a jeżeli będzie już otwarta to odpowie, że "brama jest już otwarta". Próbowałem to również zrobić na samej aplikacji w ios "skróty" ale również bez efektów...
-
PuteR
mafiiu jak masz u siebie to zrobione?? Mam iPhone mini i używając widgetów mogę ustawić maks 8 skrótów chyba wstawię kolejny widget. Po za tym u Ciebie ikona i teka jest w jednym miejscu u mnie jedno pod drugim, chyba ze to już kwestia iPhone (mam 12 mini). Czy udało wam się wyświetlanie temperatury w ten sposób?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
pawelp82
Cześć, ponowię temat, czy udało się komuś stworzyć ikonkę która pokazuje temperaturę na IOS?
-
Sopel17
Witam,
Prośba o pomoc w podpięciu automatyzacji otwierania bramy. Robię 1:1 wszystko jak w wątku u jak na wszelkich tutorialach mimo to nawet jak manualnie skrót naciskam (abstrahując od Siri) to brama się nie otwiera ani nie zamyka.
Mam dodane urządzenie w Supla i tam działa.
Jak podpinam jako skrót to nie .
Co ciekawe w supla cloud idzie komunikat, ze akcja jest wykonana pomyślnie . Mimo to brama ani drgnie.
Robiłem i GET i PATCH i dalej to samo .
Prośba o pomoc w podpięciu automatyzacji otwierania bramy. Robię 1:1 wszystko jak w wątku u jak na wszelkich tutorialach mimo to nawet jak manualnie skrót naciskam (abstrahując od Siri) to brama się nie otwiera ani nie zamyka.
Mam dodane urządzenie w Supla i tam działa.
Jak podpinam jako skrót to nie .
Co ciekawe w supla cloud idzie komunikat, ze akcja jest wykonana pomyślnie . Mimo to brama ani drgnie.
Robiłem i GET i PATCH i dalej to samo .