Powiadomienia - różne dźwięki
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Aktualnie nie ma takiej możliwości. Tylko dźwięk, który masz ustawiony systemowo dla aplikacji. Czyli identycznie jak w 99,9% aplikacji na smartfony.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
A tak zapytam przy okazji. Czy w GG jeszcze powiadomienie przez pushover jest? @krycha88 wspominał że chodzi mu po głowie czy tego nie zamienić na powiadomienia z SUPLI?
Last edited by zzrr on Sun Mar 10, 2024 9:15 pm, edited 1 time in total.
Chciałem zakończyć tym że pushover kosztuje w tej chwili 18zł. Jednorazowa opłata. A tam można ustawić wszystko. Wlącznie z różnymi powiadomieniami.
Oczywiście alternatywnie. Bo że ktoś chciałby mieć możliwość zmiany powiadomienia z Supli to jest jak najbardziej zrozumiałe
Oczywiście alternatywnie. Bo że ktoś chciałby mieć możliwość zmiany powiadomienia z Supli to jest jak najbardziej zrozumiałe
Last edited by zzrr on Sun Mar 10, 2024 9:20 pm, edited 1 time in total.
Ja teżRobert Błaszczak wrote: Sun Mar 10, 2024 9:19 pm Zgadza się. Ja chcę mieć różne powiadomienia, więc korzystam z Pushover.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
U mnie ustawienia dźwięków z pushover nie działały i telefon i tak używał systemowychzzrr wrote: Sun Mar 10, 2024 9:17 pm Chciałem zakończyć tym że pushover kosztuje w tej chwili 18zł. Jednorazowa opłata. A tam można ustawić wszystko. Wlącznie z różnymi powiadomieniami.
Najlepsze suple dla Twojego domu