MultiSonoff & others - firmware

Taraba
Posts: 6
Joined: Thu Feb 22, 2024 10:13 am

Post

Dlaczego przy wgrywaniu frimware dioda na soffie mini r4 nie świeci
Taraba
Posts: 6
Joined: Thu Feb 22, 2024 10:13 am

Post

Niby wgrało ale nie uruchomi sie dioda nie swieci co moze byc przyczyna
lukasz06
Posts: 874
Joined: Sun Jul 17, 2022 6:53 pm

Post

Wgrałes z szablonu?
Taraba
Posts: 6
Joined: Thu Feb 22, 2024 10:13 am

Post

tak wgrałem z szblonu przez modeMCUflasher napisało ze sukces i nic
RomanG
Posts: 305
Joined: Tue Jul 21, 2020 7:35 am

Post

Ktoś kiedyś pisał, że po wgraniu czekał kilka minut i dopiero odłączył ESP. Ja osobiście osuplowałem kilka miniR4 i nigdy nie musiałem czekać, ale może spróbuj, czy pomoże.
Pietras81
Posts: 1856
Joined: Sun Feb 17, 2019 6:56 am
Location: Osielsko

Post

Taraba wrote: Wed Mar 13, 2024 7:03 pm tak wgrałem z szblonu przez modeMCUflasher napisało ze sukces i nic
Podłącz pod 230V rozgłasza od pierwszej sekundy bez czekania. A po drugie to wgraj przez www.
Trzecie to nie jest odpowiedni temat śmiecimy koledze.
https://pietras-81.aqi.eco/
ZgredekLCD
Posts: 34
Joined: Sat Aug 26, 2023 8:38 pm

Post

lukfud wrote: Sun Apr 18, 2021 12:47 pm Dorzucam GUI dla falowników SolarEdge, Fronius i Afore
Urządzenie wybieramy we wstępnej konfiguracji.
@lukfud Czy jest możliwość w Twoim sofcie zmiana deviceID ? Standardowo jest na 1, a u mnie jest 0. :roll:
User avatar
lukfud
Posts: 2117
Joined: Thu Nov 23, 2017 11:33 pm
Location: Warszawa

Post

ZgredekLCD wrote: Thu Mar 14, 2024 9:35 am
lukfud wrote: Sun Apr 18, 2021 12:47 pm Dorzucam GUI dla falowników SolarEdge, Fronius i Afore
Urządzenie wybieramy we wstępnej konfiguracji.
@lukfud Czy jest możliwość w Twoim sofcie zmiana deviceID ? Standardowo jest na 1, a u mnie jest 0. :roll:
Który falownik?
https://www.facebook.com/groups/supladiy/
ZgredekLCD
Posts: 34
Joined: Sat Aug 26, 2023 8:38 pm

Post

lukfud wrote: Thu Mar 14, 2024 10:10 am
ZgredekLCD wrote: Thu Mar 14, 2024 9:35 am
lukfud wrote: Sun Apr 18, 2021 12:47 pm Dorzucam GUI dla falowników SolarEdge, Fronius i Afore
Urządzenie wybieramy we wstępnej konfiguracji.
@lukfud Czy jest możliwość w Twoim sofcie zmiana deviceID ? Standardowo jest na 1, a u mnie jest 0. :roll:
Który falownik?
Fronius
michal188
Posts: 139
Joined: Tue Sep 01, 2020 9:28 pm

Post

Jeśli ktoś ma ten sam problem że solar po IP pokazuje głupoty to zmiana na inny loggera nic nie daje

Return to “Nowości”