W najbliższych dniach w TestFlight powinno pojawić się kolejne wydanie aplikacji Supla - 24.03.02. W tym wydaniu w ramach przygotowań do wsparcia żaluzji fasadowych przebudowane zostały detale sterowania roletami i oknami dachowymi (zarówno grup jak i pojedynczych kanałów). Pełna lista zmian:
- Wspomniana już przebudowa widoków detali kanałów sterowania roletami oraz oknami dachowymi
- Wspomniana już przebudowa widoków detali grup kanałów sterowania roletami oraz oknami dachowymi
- Zmiana precyzji wyświetlania stanu liczników (wody, gazu, prądu) - na liście 2 miejsca po przecinku, w detalach 3 miejsca po przecinku.
- Naprawiony został również mały błąd, który powodował, że przy pustej liście (kanałów, grup lub scen) widać było kręcące się kółeczko sugerujące, że coś ma się załadować.
Edit 3.04 - post
- Częściowe wsparcie dla trybu ciemnego. W ustawieniach pojawi się możliwość wyboru z trzema opcjami (tak - ciągły tryb ciemny, nie - ciągły tryb jasny, auto - tryb zgodny z ustawieniami systemowymi). Domyślnie tryb ciemny będzie wyłączony. Jest to testowe wprowadzenie, więc mogą pojawić się jeszcze jakieś problemy
- Przy czujniku wiatru poprawiona została jednostka na m/s
- W grupach rolet powinna się już prawidłowo wyświetlać liczba online/offline.
Edit 5.04 - post
- Niepoprawne ikony stany bramy i furtki zostały poprawione
- Zmniejszona została ikona (i) na liście kanałów.
Dla osób, które jeszcze nie dołączyły do programu Beta testerów - można skorzystać z linku https://testflight.apple.com/join/GZyMLwH0
Zapraszam do dzielenia się uwagami
[i] Wersja 24.03.02/24.04
-
Last edited by mipolansk on Fri Apr 05, 2024 5:44 am, edited 3 times in total.
-
Zainstalowała się a prędkość wiatru dalej w litrach /m2
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
-
Nowy widok dla rolet jest super bardzo mi się podoba
Zakładka sceny nadal długo się uruchamia po włączeniu aplikacji, pisałem już o tym wcześniej.
Zakładka sceny nadal długo się uruchamia po włączeniu aplikacji, pisałem już o tym wcześniej.
-
Dlaczego online pokazuje mi 8/10 jak mam tylko 6 rolet?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Wkrótce powinna się pojawić aktualizacja w Testflight. Wersja będzie już zmieniona na 24.04 ze względu na nowy miesiąc. Jeśli chodzi o zmiany to:
- Częściowe wsparcie dla trybu ciemnego. W ustawieniach pojawi się możliwość wyboru z trzema opcjami (tak - ciągły tryb ciemny, nie - ciągły tryb jasny, auto - tryb zgodny z ustawieniami systemowymi). Domyślnie tryb ciemny będzie wyłączony. Jest to testowe wprowadzenie, więc mogą pojawić się jeszcze jakieś problemy
-
W tej wersji, SBW-02 (sterownik bramy i furtki) zaczął pokazywać na odwrót wskazania sensorów bramy.
Zamknięta brana pokazywana jest jako otwarta. Mam takie przypadki dwa - brama wjazdowa i garażowa.
Jeśli ktoś jest daleko od domu i nie ma jak zweryfikować stanu, może mieć dylemat.
Musiałem dla pewności powrócić na jednym z urządzeń do oficjalnej wersji, aby mieć pewność czy np. mam zamknięty garaż.
Pozdrawiam.
Zamknięta brana pokazywana jest jako otwarta. Mam takie przypadki dwa - brama wjazdowa i garażowa.
Jeśli ktoś jest daleko od domu i nie ma jak zweryfikować stanu, może mieć dylemat.
Musiałem dla pewności powrócić na jednym z urządzeń do oficjalnej wersji, aby mieć pewność czy np. mam zamknięty garaż.
Pozdrawiam.
-
Faktycznie jest problem w przypadku własnych ikonek. Już szykuję poprawkę i przepraszam za problem.jacekc wrote: ↑Thu Apr 04, 2024 9:44 am W tej wersji, SBW-02 (sterownik bramy i furtki) zaczął pokazywać na odwrót wskazania sensorów bramy.
Pozdrawiam.
-
a będą 3 miejsca po przecinku w liczniku wody?
zgodnie z obietnicą - viewtopic.php?t=15132
-
A nie ma?SP3Q wrote: ↑Thu Apr 04, 2024 10:57 am a będą 3 miejsca po przecinku w liczniku wody?
Na liście powinny być 2, a w detalach 3.
Edit: W 3 pkt głównego postu też to wymienione