[i] Wersja 24.03.02/24.04

kurus

Rolety nadal mi źle pokazuje, jest tak jak było wcześniej, ikonka „i” jest jakaś duża teraz, tryb ciemny wygląda słabo bardziej dla mnie jak jakiś negatyw.
Robert Błaszczak

Jeśli korzystasz z własnych ikon, to czy dodałeś ikonki przygotowane dla trybu ciemnego?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
LukiSpajder

U Mnie to samo bramy pokazuje odwrotnie do stanu faktycznego , ikona „i” jakaś duża , tryb ciemny działa jedynie ikony te dodane nie są wszystkie przystosowane pod tryb ciemny
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
mipolansk

kurus wrote: Thu Apr 04, 2024 2:56 pm Rolety nadal mi źle pokazuje, jest tak jak było wcześniej, ikonka „i” jest jakaś duża teraz, tryb ciemny wygląda słabo bardziej dla mnie jak jakiś negatyw.
No to pomysły mi się skończyły co może być nie tak z tymi roletami. Byłaby opcja, żeby podłączyć się do Ciebie i sprawdzić?
mipolansk

LukiSpajder wrote: Thu Apr 04, 2024 5:27 pm U Mnie to samo bramy pokazuje odwrotnie do stanu faktycznego , ikona „i” jakaś duża , tryb ciemny działa jedynie ikony te dodane nie są wszystkie przystosowane pod tryb ciemny
Ikony wyglądają jak nie nasze, więc pewnie są ustawione w cloud. Jest już możliwość ustawienia osobnych ikon dla trybu ciemnego, ale trzeba je sobie samemu odpowiednio dostosować ;)
Robert Błaszczak

LukiSpajder wrote: Thu Apr 04, 2024 5:27 pm tryb ciemny działa jedynie ikony te dodane nie są wszystkie przystosowane pod tryb ciemny
W temacie ikon przeczytaj mój post nad Twoim.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
mipolansk

Poprawka dostępna w TestFlight. Rozwiązuje problem odwróconych własnych ikon bramy i furtki oraz zmniejszyłem ikonkę (i).
kurus

mipolansk wrote: Thu Apr 04, 2024 7:13 pm
kurus wrote: Thu Apr 04, 2024 2:56 pm Rolety nadal mi źle pokazuje, jest tak jak było wcześniej, ikonka „i” jest jakaś duża teraz, tryb ciemny wygląda słabo bardziej dla mnie jak jakiś negatyw.
No to pomysły mi się skończyły co może być nie tak z tymi roletami. Byłaby opcja, żeby podłączyć się do Ciebie i sprawdzić?
Możesz napisz co potrzebujesz? A może być tak że, jak dodawałem urządzenia z kanałem rolety jak coś tam testowałem i późnej usunąłem ten kanał to jakoś gdzieś jest ślad i widzi więcej rolet?
mipolansk

kurus wrote: Fri Apr 05, 2024 10:03 am Możesz napisz co potrzebujesz? A może być tak że, jak dodawałem urządzenia z kanałem rolety jak coś tam testowałem i późnej usunąłem ten kanał to jakoś gdzieś jest ślad i widzi więcej rolet?
Czyli jednak coś jest na rzeczy :) Dzięki za wskazówkę, sprawdzę jeszcze to u siebie.
jacekc

mipolansk wrote: Thu Apr 04, 2024 10:56 am
jacekc wrote: Thu Apr 04, 2024 9:44 am W tej wersji, SBW-02 (sterownik bramy i furtki) zaczął pokazywać na odwrót wskazania sensorów bramy.
Zamknięta brana pokazywana jest jako otwarta. Mam takie przypadki dwa - brama wjazdowa i garażowa.
Jeśli ktoś jest daleko od domu i nie ma jak zweryfikować stanu, może mieć dylemat.
Musiałem dla pewności powrócić na jednym z urządzeń do oficjalnej wersji, aby mieć pewność czy np. mam zamknięty garaż.
Pozdrawiam.
Faktycznie jest problem w przypadku własnych ikonek. Już szykuję poprawkę i przepraszam za problem.
Po poprawce, wszystko wróciło do normy. Ikony kiedy są przygotowane do wersji ciemnej, też działają bez zarzutu.

Return to “iOS”