[i] Wersja 24.03.02/24.04
-
Rolety nadal mi źle pokazuje, jest tak jak było wcześniej, ikonka „i” jest jakaś duża teraz, tryb ciemny wygląda słabo bardziej dla mnie jak jakiś negatyw.
-
Jeśli korzystasz z własnych ikon, to czy dodałeś ikonki przygotowane dla trybu ciemnego?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
-
U Mnie to samo bramy pokazuje odwrotnie do stanu faktycznego , ikona „i” jakaś duża , tryb ciemny działa jedynie ikony te dodane nie są wszystkie przystosowane pod tryb ciemny
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
No to pomysły mi się skończyły co może być nie tak z tymi roletami. Byłaby opcja, żeby podłączyć się do Ciebie i sprawdzić?
-
Ikony wyglądają jak nie nasze, więc pewnie są ustawione w cloud. Jest już możliwość ustawienia osobnych ikon dla trybu ciemnego, ale trzeba je sobie samemu odpowiednio dostosowaćLukiSpajder wrote: ↑Thu Apr 04, 2024 5:27 pm U Mnie to samo bramy pokazuje odwrotnie do stanu faktycznego , ikona „i” jakaś duża , tryb ciemny działa jedynie ikony te dodane nie są wszystkie przystosowane pod tryb ciemny
-
W temacie ikon przeczytaj mój post nad Twoim.LukiSpajder wrote: ↑Thu Apr 04, 2024 5:27 pm tryb ciemny działa jedynie ikony te dodane nie są wszystkie przystosowane pod tryb ciemny
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Robert Błaszczak
-
Poprawka dostępna w TestFlight. Rozwiązuje problem odwróconych własnych ikon bramy i furtki oraz zmniejszyłem ikonkę (i).
-
Możesz napisz co potrzebujesz? A może być tak że, jak dodawałem urządzenia z kanałem rolety jak coś tam testowałem i późnej usunąłem ten kanał to jakoś gdzieś jest ślad i widzi więcej rolet?
-
Czyli jednak coś jest na rzeczy Dzięki za wskazówkę, sprawdzę jeszcze to u siebie.
-
Po poprawce, wszystko wróciło do normy. Ikony kiedy są przygotowane do wersji ciemnej, też działają bez zarzutu.mipolansk wrote: ↑Thu Apr 04, 2024 10:56 amFaktycznie jest problem w przypadku własnych ikonek. Już szykuję poprawkę i przepraszam za problem.jacekc wrote: ↑Thu Apr 04, 2024 9:44 am W tej wersji, SBW-02 (sterownik bramy i furtki) zaczął pokazywać na odwrót wskazania sensorów bramy.
Zamknięta brana pokazywana jest jako otwarta. Mam takie przypadki dwa - brama wjazdowa i garażowa.
Jeśli ktoś jest daleko od domu i nie ma jak zweryfikować stanu, może mieć dylemat.
Musiałem dla pewności powrócić na jednym z urządzeń do oficjalnej wersji, aby mieć pewność czy np. mam zamknięty garaż.
Pozdrawiam.