termostat
-
Gitman
To zależy czy masz oryginał Zamela czy DIY jeśli pierwsze to nie da rady jeśli drugie żaden problem, max to chyba 120 stopni tylko najpierw przy konfiguracji urządzenia musisz określić max i min temperaturę.
Jeśli DIY robione w GG to nie wiem jakie jest ograniczenie, ale jak masz DIY gdzie sam jesteś sobie w stanie kod edytować to max czy min. możesz zrobić ile chcesz. możesz i 400 jeśli zdecydowałbyś używać to np w piekarnikuGitman wrote: Sat Apr 06, 2024 6:33 am To zależy czy masz oryginał Zamela czy DIY jeśli pierwsze to nie da rady jeśli drugie żaden problem, max to chyba 120 stopni tylko najpierw przy konfiguracji urządzenia musisz określić max i min temperaturę.
-
Gitman
@krycha88 w GG dodał max 120 stopni i to się raczej nie zmieniło
GG na ręcznym tak da się 120 stopni , lecz mi chodzi o ustawienie w funkcji program cały tydzień tam jest max 40stopni i nie można więcej ustawić, w konfiguracji modułu mam ustawione 85 stopni . dokładnie chodzi mi o to co na rzucie
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
U mnie w telefonie w apce można ustawić tyle co się ustawi na skali i w cloudzie też. Sprawdziłem przy okazji. Dla próby ustawiałem 200 stopni.klew wrote: Sun Apr 07, 2024 7:43 am A spróbuj to ustawić w apce na telefonie.
Może cloud tutaj coś źle sprawdza
@robi05 jak zmieniłeś temperaturę max w urządzeniu usunąłeś termostat z cloud aby się ponownie zarejestrował?
-
Gitman
U mnie tego problemu też nie ma. Tak jak kolega wyżej napisał spróbuj usunąć z claud i jeszcze raz zarejestrować.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.