Czy ktoś coś robił w tym temacie, nie mam systemu w wersji X gdzie oferują [edit] apke, nadal nie ma mozliwosci przejsc z analogu na Wifi.
Może komuś się udało zrobić jakiś patent na zdalny dostęp do domowego systemu videodomofonu.
potrzebuję porady, szukam opcji odbioru na telefon lub tablet jak mnie nie ma w domu,
generalnie chciałbym otrzymywać z obecnego systemu Vidos zbudowanego z zestawu, gdzie ja i drugi dom korzysta:
[edit]
chciałbym ustalić jaki model mogę podmienić z [edit] i podpiąć go pod internet, aby móc odbierać zdalnie połączenia na komórkę.
Oficjalnie lub nie oficjalnie, może to z jakimś innym systemem wpiąć jak wBox lub pośrednikiem.
Podobno nadal trwają prace na aplikacje mobilna vidos oraz cloud rozwiązanie pod Duo, ale nie są zadowoleni z efektów, jednym słowem mają to w fazie badań, zapewne jest problem z protokołem lub opóźnienia za duże na obrazie. Może to rozwiążą, ale ciekaw jestem czy ktoś coś robił z podobnym systemem lub problemem?
Dziękuję za twój czas.
[edit] - videodomofon - możliwości dostępu zdalnego? [edit], Zigbee itd
-
klew
- Has thanked: 135 times
- Been thanked: 137 times
To jest forum dotyczące Supli.
Twoje pytanie nie wydaje się powiązane z tym tematem (zresztą zadajesz je po raz drugi). Może warto poszukać w innych miejscach, bardziej związanych z tym czego szukasz?
Twoje pytanie nie wydaje się powiązane z tym tematem (zresztą zadajesz je po raz drugi). Może warto poszukać w innych miejscach, bardziej związanych z tym czego szukasz?
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
To mi wygląda na jakiegoś botaklew wrote: Mon Apr 08, 2024 7:48 pm To jest forum dotyczące Supli.
YoMan
-
klew
- Has thanked: 135 times
- Been thanked: 137 times
Sprawa zdecydowanie dla agentów z Archiwum XYoMan wrote: Mon Apr 08, 2024 9:16 pmTo mi wygląda na jakiegoś botaklew wrote: Mon Apr 08, 2024 7:48 pm To jest forum dotyczące Supli.
Najlepsze suple dla Twojego domu