Tak ustawiłem. Wpisałem mu nazwę sieci, hasło, nazwę serwera supla i zapisz, restart i po właczeniu znowu generuje swoja siećrobertklepacki94 wrote: Tue Apr 23, 2024 9:07 pmA ustawiłeś chociaż jeden kanał ?lebos wrote: Tue Apr 23, 2024 9:04 pmESP32-WROOM-32Erobertklepacki94 wrote: Tue Apr 23, 2024 8:14 pm
Myślę że prościej będzie jak się w końcu pochwalisz co kupiłeś![]()
https://www.espressif.com/sites/default ... eet_en.pdf
Wgrałem mu soft tylko mimo że skonfiurowałem mu sieć i zapisałem to cały czas generuje swoja SUPLA-GUI-GENEIC
Rolety na „sonoff” 8ch
-
lebos
-
lebos
Dobra poszło już nie generuje ale w cloud nadal nie widzęlebos wrote: Tue Apr 23, 2024 9:11 pmTak ustawiłem. Wpisałem mu nazwę sieci, hasło, nazwę serwera supla i zapisz, restart i po właczeniu znowu generuje swoja siećrobertklepacki94 wrote: Tue Apr 23, 2024 9:07 pmA ustawiłeś chociaż jeden kanał ?lebos wrote: Tue Apr 23, 2024 9:04 pm
ESP32-WROOM-32E
https://www.espressif.com/sites/default ... eet_en.pdf
Wgrałem mu soft tylko mimo że skonfiurowałem mu sieć i zapisałem to cały czas generuje swoja SUPLA-GUI-GENEIC
-
lebos
Działa - nieprawiłowy adres serwera supla miałem wpisany (literówka).
Tylko dlaczego po włączeniu załączają się wszystkie przekażniki i gdy klikam dół lub góra to jeden wteddy się wyłącza - czy to ak ma być? Wolałbym żeby jednak przekaźniki były wyłączone i tylko przy podnoszeniu/opuszczaniu się załączały. Można to gdzieś zmienić?
Tylko dlaczego po włączeniu załączają się wszystkie przekażniki i gdy klikam dół lub góra to jeden wteddy się wyłącza - czy to ak ma być? Wolałbym żeby jednak przekaźniki były wyłączone i tylko przy podnoszeniu/opuszczaniu się załączały. Można to gdzieś zmienić?
-
lebos
Ok wstarczyło zmienić w konfiuracji. Czyli przekaźnik 8ch na ESSP32 WROOM 32E jest kompatybilny z płytką gg ESP32 Dev Module i procesorem ESP32. Wszystkim dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.lebos wrote: Wed Apr 24, 2024 6:54 am Działa - nieprawiłowy adres serwera supla miałem wpisany (literówka).