Stan niski zamiast wysokiego
-
Drail
A coś się stanie jak wgram zły? Czy po prostu się nie odpali? Próbowałem jeszcze wgrać wroom'a, ale przy zapisywaniu danych do połączenia z serwerem i wifi wyskakiwał error więc odpuściłem.
-
Drail
Właśnie czytałem wcześniej i nie znalazłem takiej odpowiedzi.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
no własnie np to:Drail wrote: Thu Feb 01, 2018 9:09 pm A coś się stanie jak wgram zły? Czy po prostu się nie odpali? Próbowałem jeszcze wgrać wroom'a, ale przy zapisywaniu danych do połączenia z serwerem i wifi wyskakiwał error więc odpuściłem.
"ale przy zapisywaniu danych do połączenia z serwerem i wifi wyskakiwał error "
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Drail
Miałem na myśli uwalenie modułu do tego stopnia że będzie nieprzydatny.pzygmunt wrote: Fri Feb 02, 2018 8:53 amno własnie np to:Drail wrote: Thu Feb 01, 2018 9:09 pm A coś się stanie jak wgram zły? Czy po prostu się nie odpali? Próbowałem jeszcze wgrać wroom'a, ale przy zapisywaniu danych do połączenia z serwerem i wifi wyskakiwał error więc odpuściłem.
@Zybi, czyli nie ma nic do esp-07 i muszę wykonać to na dwóch tranzystorach?
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Ciężko go uwalić w ten sposób.Drail wrote: Fri Feb 02, 2018 8:58 amMiałem na myśli uwalenie modułu do tego stopnia że będzie nieprzydatny.pzygmunt wrote: Fri Feb 02, 2018 8:53 amno własnie np to:Drail wrote: Thu Feb 01, 2018 9:09 pm A coś się stanie jak wgram zły? Czy po prostu się nie odpali? Próbowałem jeszcze wgrać wroom'a, ale przy zapisywaniu danych do połączenia z serwerem i wifi wyskakiwał error więc odpuściłem.
@Zybi, czyli nie ma nic do esp-07 i muszę wykonać to na dwóch tranzystorach?
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Drail
Dobrze wiedzieć, to mogę kombinować
To teraz jak możesz podpowiedz jakiego oprogramowania użyć. Chciałbym dzisiaj wszystko zamknąć do puszki, ale nie mogę dzisiaj jechać po te dwa tranzystory.
To teraz jak możesz podpowiedz jakiego oprogramowania użyć. Chciałbym dzisiaj wszystko zamknąć do puszki, ale nie mogę dzisiaj jechać po te dwa tranzystory.