CLOUD v2.1 BETA

slawek

Nie wiem czemu, ale nie da rady przejść captcha... :(
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
pzygmunt
Been thanked: 59 times

slawek wrote: Sun Sep 03, 2017 9:03 pm Nie wiem czemu, ale nie da rady przejść captcha... :(
Spróbuj z innego kompa
SUPLA.... Nareszcie w domu.
slawek

Udało się w końcu założyć konto z chrome, z firefoxa próbowałem na 4 kompach i nie da się przejść captcha...
pzygmunt

Potrzebowałbym połączyć się TeamViewer-em z kimś kto może zainstalować Android Studio i pomóc mi zdebugować problem z przeszukiwaniem sieci WiFi.
slawek

Zainstalowałem, mam aktywne urządzeniew wersji 2.5.1 i apkę w wersji 1.6... - jeśli jeszcze potrzeba...
Misiek735

Dzięki serdeczne za cały trud oraz chęci jakie wkładacie w rozwój tego projektu!

@pzygmunt Czy masz możliwość dodania do tego Clouda opcję korekty temperatury dla czujnika Ds18b20 na sonoff? Zauważyłem że kilka dni temu @fracz coś odpisał na githubie :D
Ze względu na jedyną możliwość zamontowania czujnika na rurze wychodzącej z pieca, temperatura jest przekłamywana dokładnie o 9 stopni, zarówno jak piec jest gorący oraz jak jest zimny(testowałem).

Niestety za późno natrafiłem na temat ze zmodyfikowanym softem z możliwością korekty temperatury z poziomu konfiguracji modułu, i przed wyjazdem nie miałem już czasu na ponowne rozmontowanie i zmianę oprogramowania. Do końca maja tego roku mam możliwość
zmiany konfiguracji wyłącznie z poziomu clouda, stąd też dopytuje :)
pzygmunt

Misiek735 wrote: Sat Feb 03, 2018 12:05 pm Dzięki serdeczne za cały trud oraz chęci jakie wkładacie w rozwój tego projektu!

@pzygmunt Czy masz możliwość dodania do tego Clouda opcję korekty temperatury dla czujnika Ds18b20 na sonoff? Zauważyłem że kilka dni temu @fracz coś odpisał na githubie :D
Ze względu na jedyną możliwość zamontowania czujnika na rurze wychodzącej z pieca, temperatura jest przekłamywana dokładnie o 9 stopni, zarówno jak piec jest gorący oraz jak jest zimny(testowałem).

Niestety za późno natrafiłem na temat ze zmodyfikowanym softem z możliwością korekty temperatury z poziomu konfiguracji modułu, i przed wyjazdem nie miałem już czasu na ponowne rozmontowanie i zmianę oprogramowania. Do końca maja tego roku mam możliwość
zmiany konfiguracji wyłącznie z poziomu clouda, stąd też dopytuje :)
W nowej wersji clouda będzie taka możliwość

Return to “CLOUD”