10k

pzygmunt

Z radością ogłaszamy, że nasza aplikacja na Androida właśnie przekroczyła 10 000 głosów w sklepie Google Play, osiągając imponującą średnią ocenę 4,8 na 5. To niezwykle ważne osiągnięcie dla naszego zespołu dlatego serdecznie dziękujemy każdemu z Was za zaufanie. Wasze wsparcie inspiruje nas do ciągłego doskonalenia oprogramowania Supla. Cieszymy się na możliwość wspólnej podróży z Wami przez kolejne wersje aplikacji.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
iborkim

gratulacje
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2024
rafalekkalwak@wp.pl

Oby tak dalej, aplikacja jest zdecydowanie mocną stroną projektu.
SOYER

Cały projekt jest extra. Oceny aplikacji, która jest przecież tym z czym ma styczność zwykły użytkownik i tylko na tej podstawie wystawia ocenę, tylko to potwierdzają.
Gratulacje👍
https://kryry01.aqi.eco/pl
https://app.weathercloud.net/d4311785603
https://github.com/Soyer79
mar11111

Gratulacje! Przyznam się nieskromnie że ja "nagoniłem" 4 osoby do Supli :mrgreen:
Jak to się mówi grosz do grosza.... i mamy 10k ;)
djalex

Informacja jak najbardziej pozytywna. Niemniej jednak trochę przy okazji nasuwa mi się kilka pytań odnośnie rozwoju i ewentualnych zmian i poprawek:
1. kiedy odświeżenie layout'u? - przydałoby się po 8 latach od premiery.
2. układ kafelkowy - obecnie przewijanie coraz dłuższej listy kanałów jest coraz mniej komfortowe nie mówiąc o tym że przy przewijaniu listy góra-dół często źle interpretuje ruch palca i przewija w poziomie czyli otwiera ukryte przyciski - strasznie irytujące przynajmniej mnie, ciekaw jestem ilu użytkowników ma podobne spostrzeżenie.
3. wzorem nieoficjalnej apki kolegi @lesny przydałby się dodatkowy tryb CarMode
RomanG

Gratulacje dla twórców i wszystkich, którzy rozwijają "Suplę". I bardzo dziękuję!!!
djalex wrote: Sun May 12, 2024 4:32 pm
Już kiedyś @mipolansk ustosunkował się do tematu; "Muszę sprawdzić co oferuje ten tryb samochodowy. Jednak jeśli chodzi o samochód to wolałbym wprowadzić wsparcie dla Android Auto tak, aby aplikacja była dostępna z poziomu konsoli/infotainment pojazdu :)".

To byłoby spełnienie życzeń (marzeń) wielu "suplowiczów". :)
pzygmunt

djalex wrote: Sun May 12, 2024 4:32 pm Informacja jak najbardziej pozytywna. Niemniej jednak trochę przy okazji nasuwa mi się kilka pytań odnośnie rozwoju i ewentualnych zmian i poprawek:
2. układ kafelkowy - obecnie przewijanie coraz dłuższej listy kanałów jest coraz mniej komfortowe nie mówiąc o tym że przy przewijaniu listy góra-dół często źle interpretuje ruch palca i przewija w poziomie czyli otwiera ukryte przyciski - strasznie irytujące przynajmniej mnie, ciekaw jestem ilu użytkowników ma podobne spostrzeżenie.
1. Odświeżanie layoutu trwa obecnie. Niedawno "wszedł" odświeżony widok rolet, a za chwilę odświeżony widok kanału licznika energii.
2. Tak drastyczne zmiany nie wchodzą w grę. Jeśli już to jako jakaś dodatkowa opcja. Wbrew pozorom użytkownicy nie lubią zmian i nawet te najdrobniejsze potrafią spotkać się z krytyką czego już kilkukrotnie doświadczyliśmy. Takie duże zmiany obserwowaliśmy już w aplikacjach konkurencji. Efekt - znaczny spadek oceny aplikacji.
3. Raczej będziemy próbowali iść w kierunku Carplay/Android auto.
rafalekkalwak@wp.pl

pzygmunt wrote: Mon May 13, 2024 7:51 am
djalex wrote: Sun May 12, 2024 4:32 pm Informacja jak najbardziej pozytywna. Niemniej jednak trochę przy okazji nasuwa mi się kilka pytań odnośnie rozwoju i ewentualnych zmian i poprawek:
1. Odświeżanie layoutu trwa obecnie. Niedawno "wszedł" odświeżony widok rolet, a za chwilę odświeżony widok kanału licznika energii.
2. Tak drastyczne zmiany nie wchodzą w grę. Jeśli już to jako jakaś dodatkowa opcja. Wbrew pozorom użytkownicy nie lubią zmian i nawet te najdrobniejsze potrafią spotkać się z krytyką czego już kilkukrotnie doświadczyliśmy. Takie duże zmiany obserwowaliśmy już w aplikacjach konkurencji. Efekt - znaczny spadek oceny aplikacji.
3. Raczej będziemy próbowali iść w kierunku Carplay/Android auto.
Ad 2: A jako opcjonalne z domyślnym obecnym widokiem? Tak żeby sobie każdy mógł włączyć tryb wg widzimisię
klew

Wg mnie "kafelki" zostaną w końcu dodane, bo to chyba najrozsądniejsze podejście do ekranów poziomych (w tym tablety).
Pewnie będzie w ustawieniach opcja z wyborem layoutu elementów (lista, kafelki, ...).
Ale to nie jest temat, którego bym się szybko spodziewał. Nadal mamy trochę "widoków detali" do przerobienia i dodania. Dopiero jak to będzie dokończone, to będzie można pomyśleć o innych opcjach wyświetlania "listy kanałów".

Return to “Ogólna dyskusja”