Hej,
Jaki sterownik polecacie do żaluzji fasadowych ? Najlepiej w wersji "mini" jak np do rolet mSRW-01 , ponieważ siostra chciałaby teraz sobie taki przełącznik dać , a puszka niestety jest mała.... Chyba że wystarczy ten do rolet czyli mSRW-01 żeby nim sterować zarówno podnoszenie rolet góra dół , jak i sterowanie lamelami ?
Znalazłem taki film na YT , i widze że gościu steruje tez lamelami , a film podpisany SRW-01 , więc czy ten sterownik wystarczy , tylko trzeba go będzie w aplikacji na telefonie ustawić że to roleta fasadowa?
https://www.youtube.com/watch?v=PEjARqtBP90
Sterownik do żaluzji fasadowych
-
Do żaluzji fasadowych polecamy właśnie mSRW-01. Aktualnie trwają ostatnie testy firmware obsługującego fasadówki do tego sterownika, a i lada moment będzie zaktualizowana też aplikacja w zakresie obsługi fasadówek.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
Hej,Robert Błaszczak wrote: ↑Sat May 18, 2024 12:09 pm Do żaluzji fasadowych polecamy właśnie mSRW-01. Aktualnie trwają ostatnie testy firmware obsługującego fasadówki do tego sterownika, a i lada moment będzie zaktualizowana też aplikacja w zakresie obsługi fasadówek.
Czyli mogę już w ciemno 1 sztuke zamówić ?:)
Swoją drogą widze na filmach , że obracać można żaluzje w poziomie , natomiast przycisk do podnoszenia wyglądem przypomina że można tylko na maxa je podnieść , albo opuścić na sam dół. Rozumie że będzie można tak jak na roletach , podnosić i opuszczać na tyle ile się przytrzyma przycisk ? Np na 40 cm ?
-
Zamawiaj będzie działać. Jak już będziesz go miał w cloud dodanego to możesz przystąpić do beta testów.
Edit.
viewtopic.php?t=15327
Edit.
viewtopic.php?t=15327
SOP 2023
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party