Weryfikacja przy dodawaniu wielu użytkowników

Patryk89022

Witam nie znalazłem nigdzie podobnego problemu. W naszej jednostce został zamontowany szlaban który otwiera się po odczytaniu tablic rejestracyjnych i zamyka się po 30sek, aby móc wyjechać zamontowaliśmy moduł firmy zamel (wszystko działa jak należy) i tu pojawia się moje pytanie. Chcę dodawać użytkowników za pomocą funkcji Identyfikatora w zakładce zaawansowane. Tylko że w momencie kiedy ktoś się zaloguje widzę nazwę telefonu i inne dane logowania (IP itd.). Czy gdzieś w aplikacji osoba logująca się może też znaleźć dane przypisane do swojego logowania, aby mi je przesłać i abym mógł zweryfikować jego urządzenie i zmienić sobie nazwę jego urządzenia logującego się na jego imię i nazwisko? Mamy ok. 30 osób do dodania i chciałbym mieć wszystkich ponazywanych tak aby w razie potrzeby wiedzieć komu odebrać uprawnienia. Chyba że jest jakaś opcja aby osoba logująca sama mogła ustawić nazwę przed logowaniem do urządzenia?
klew
Has thanked: 135 times
Been thanked: 137 times

Nie odpowiem na pytanie, ale może call.supla.io byłaby to łatwiejsza? Możesz otwierać szlaban wykonując połączenie telefoniczne na wybrany numer.
Każdy numer dodajesz indywidualnie, więc nie ma tego problemu z identyfikacją,a do tego jest to łatwiejsze niż instalacja apki, dodawanie do konta itp
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Nie ma takich danych widocznych z poziomu aplikacji. Chyba najszybciej jak ktoś poda Ci np. IP i nazwę smartfona.
Również do takich zastosowań jak podałeś polecam call.supla.io.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
vajera
Has thanked: 291 times
Been thanked: 161 times

Patryk89022 wrote: Wed Jun 05, 2024 4:40 pm W naszej jednostce ...
siły zbrojne? 😉
Bramka Zigbee <=> SUPLA
Więcej informacji tutaj:
https://forum.supla.org/viewforum.php?f=127
FAQ https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=17277
Patryk89022

Siły gaśnicze 😉 Dzięki za odpowiedzi, próbujemy z dodawaniem i weryfikacją, jak będzie to problematyczne to zastosujemy call.supla.io

Return to “Pomoc”