Błąd przy zmianie / edycji harmonogramu

wlacznik

Mam listę harmonogramów dla moich rolet. Kiedy chcę wprowadzić jakąś zmianę w tych harmonogramach (np. % otwarcia, godzina, nazwa, ale nawet włącz - wyłącz) pojawia mi się komunikat na czerwonym tle: "Błąd, This action is not supposed to have any parameters."
Problem jest poważny bo to znaczy że nie mam żadnej kontroli nad tymi roletami - nie mogę wprowadzić żadnych zmian ani zatrzymać ich działania.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
klew
Has thanked: 136 times
Been thanked: 137 times

wlacznik wrote: Mon Jun 24, 2024 9:10 am Mam listę harmonogramów dla moich rolet. Kiedy chcę wprowadzić jakąś zmianę w tych harmonogramach (np. % otwarcia, godzina, nazwa, ale nawet włącz - wyłącz) pojawia mi się komunikat na czerwonym tle: "Błąd, This action is not supposed to have any parameters."
Problem jest poważny bo to znaczy że nie mam żadnej kontroli nad tymi roletami - nie mogę wprowadzić żadnych zmian ani zatrzymać ich działania.
Dzięki za zgłoszenie. Sprawdzamy problem.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
piotr84

Cześć mam ten sam problem.
Czerwona ramka z błędem, przy zmianie godziny w harmonogramie, proszę o pomoc ;)
myxhir
Has thanked: 6 times
Been thanked: 9 times

Mi pomaga zmiana wykonywanej operacji taki workaround

viewtopic.php?t=15487
Spełniony Automatyk / Mąż / Świeżo Upieczony Ojciec
wlacznik

dla mnie ten workaround nie działa
klew
Has thanked: 136 times
Been thanked: 137 times

Poprawka po stronie Clouda jest gotowa i niedługo będzie wydana. Rozpoznacie ją po wersji 24.06.01
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
piotr84

Działa u mnie.

Pozdrawiam

Return to “Pomoc”