Problem z całkowitym zawieszaniem się modułów LIW, SRW, SBW oraz ROW.
-
Mirosław F.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 22 times
Dziwne zachowanie monitora. Byłby to problem, gdybyś przesłał go do nas? Może być bez przekładników. Oczywiście wyślemy nową sztukę, a tą sprawdzimy.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
-
and111
Dziękuję za ekspresową wymianę. Dziś podłączyłem nowy moduł MEW. Wszystko działa.Mirosław F. wrote: Thu Jun 27, 2024 8:16 pm Dziwne zachowanie monitora. Byłby to problem, gdybyś przesłał go do nas? Może być bez przekładników. Oczywiście wyślemy nową sztukę, a tą sprawdzimy.
No to chyba mam większy problem z tym modułem. Próbowałem 5 razy zaktualizować FW. Za każdym razem gdy zaznaczam "Firmware update - YES" i robię "SAVE & RESTART" moduł nie odpowiada (gaśnie dioda a powinna szybko mrugać dając znać że ściąga firmware, nie rozgłasza sieci - generalnie jest martwy i nie reaguje na przycisk CONFIG). Dopiero po kilkukrotnym odłączeniu zasilania wraca do żywych ze starą wersją FW. Spróbuję jeszcze później ale chyba bez wysłania modułu do Mirka F. się nie obędzie
EDIT: po kolejnych dwóch próbach moduł poprawnie się restartuje ale nie robi upgrade tak jakby nie widział że jest nowszy FW. Tak jak pisałem spróbuję jeszcze później.