Tryb konfiguracji - inCan

edm
Been thanked: 2 times

Witam.

Taka sytuacja. Moduł InCan v3 wgrane najnowsze Firmware: V2.5.5. Jestem w trybie konfiguracji 192.168.4.1 lecz w Supla Settings brakuje mi Location ID oraz Location Password. Mam tylko Server oraz E-mail. Pomimo że to wpisałem a także wpisałem poprawne dane do połączenia z moim routerem wifi, następnie zapisanie Save nie łączy się. Niebieski led mruga powoli co sygnalizuje problem z połączeniem (np z routerem WI-FI lubSUPLA-CLOUD). Moduł blisko routera wifi, więc to nie jest problem zasięgu.

Jakieś pomysły, co robię źle?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023 :D
lesny8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

Gdzie stoi Twój SUPLA-Cloud? Korzystasz z publicznego czy masz własny serwer?
Jeśli publiczny to podajesz odpowiednią nazwę serwera w Supla Settings i Twój adres email konta zarejestrowany na tym serwerze SUPLA-Cloud.
Jeżeli masz własny to możesz w miejsce nazwy serwera podać adres IP.

Jeśli wszystko to podałeś prawidłowo, to musisz jeszcze włączyć "Rejestrację urządzeń" logując się do SUPLA-Cloud w "Urządzeniach we/wy".
Ze względów bezpieczeństwa jest domyślnie nieaktywna. Po aktywacji możesz dopisywać urządzenia przez 24h, potem rejestracja jest deaktywowana. Możesz oczywiście deaktywować ją po dodaniu wszystkich urządzeń.
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
🧩: 🔑cz->b ⛴️+ila
edm
Been thanked: 2 times

Bardzo dziękuję.
Serwer publiczny, nie włączałem rejestracji pewnie to będzie to. Poza tym trochę mnie zmyliło wideo Nice dot ster. bramą gdzie pole Settings mają bardziej rozbudowane
Wieczorem sprawie..
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023 :D
pzygmunt
Been thanked: 59 times

edm wrote: Fri Feb 09, 2018 5:37 am Bardzo dziękuję.
Serwer publiczny, nie włączałem rejestracji pewnie to będzie to. Poza tym trochę mnie zmyliło wideo Nice dot ster. bramą gdzie pole Settings mają bardziej rozbudowane
Wieczorem sprawie..
W tym filmiku prezentują starą wersję, która wymagała wprowadzenia większej ilości danych.
SUPLA.... Nareszcie w domu.

Return to “Pomoc”