A1 - 51
A2 - 50
11 - 60
14 - 61
21 - 60
24 - 62
Jeśli nic nie jest podłączone pod 26 i 27 to:
A1 - 26
IN1/2 - 27
Funkcję AUX2 należy ustawić na SCA.
Czas załączenia przekaźnika przy funkcji otwierania furtki ustawić na 0,5 - 1 sek.
Jak podłączyć do THALIA BT A80/A160
-
Simono
- Been thanked: 6 times
Dzień dobry,
Mam zamontowany napęd BFT do bramy dwuskrzydłowej z centralką Thalia jak na zdjęciu. Nie rozumiem trochę tego:
A1 - 26
IN1/2 - 27
W jakim celu mam to wykonać.
Chciałbym się upewnić w kwestii podłączenia. Nie mam fotokomórek z powodu braku miejsca na podjeździe. Chciałbym w Supli widzieć stan bramy otwarta/zamknięta.
Chciałem najpierw kupić SBW-01 bo taki mam przy bramie przesuwnej ale zauważyłem, że SBW-02 jest tańszy czy wybrać jednak SBW-01.
Mam zamontowany napęd BFT do bramy dwuskrzydłowej z centralką Thalia jak na zdjęciu. Nie rozumiem trochę tego:
A1 - 26
IN1/2 - 27
Chciałbym się upewnić w kwestii podłączenia. Nie mam fotokomórek z powodu braku miejsca na podjeździe. Chciałbym w Supli widzieć stan bramy otwarta/zamknięta.
Chciałem najpierw kupić SBW-01 bo taki mam przy bramie przesuwnej ale zauważyłem, że SBW-02 jest tańszy czy wybrać jednak SBW-01.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
W celu otrzymania statusu bramy (otwarta/zamknięta)Simono wrote: Sun Aug 04, 2024 9:34 am Dzień dobry,
Mam zamontowany napęd BFT do bramy dwuskrzydłowej z centralką Thalia jak na zdjęciu.
BFT Thalia.jpg
Nie rozumiem trochę tego:
A1 - 26
IN1/2 - 27
Kup SBW-02.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl