Dziękuję, dziś już nie dam rady, dam znać jutro.
Już się cieszę
Edit: Zainstalowane, dobra robota, dziękuję
Dziękuję, dziś już nie dam rady, dam znać jutro.
Dalej w białym polu są białe cyfry.Patryk wrote: Mon Aug 19, 2024 4:55 pm v 24.08.02
- Poprawiono kolor okna dialogowego żywotności źródła światła (adaptacja do trybu nocnego).
Można ukryć całkowicie dolne menu (kanały, sceny, grupy)YoMan wrote: Wed Aug 21, 2024 11:59 am hmmm.... coś ślepawy jestem ... cóż takiego się poprawiło dla małych ekranów (NsPanel)? Patrzę na termostaty i tak słabawo to dalej wygląda. Może coś innego z czego nie korzystam?
robertklepacki94 wrote: Wed Aug 21, 2024 12:03 pmMożna ukryć całkowicie dolne menu (kanały, sceny, grupy)YoMan wrote: Wed Aug 21, 2024 11:59 am hmmm.... coś ślepawy jestem ... cóż takiego się poprawiło dla małych ekranów (NsPanel)? Patrzę na termostaty i tak słabawo to dalej wygląda. Może coś innego z czego nie korzystam?![]()
Kanał termostatu jeszcze nie został.przystosowany do małych ekranówYoMan wrote: Wed Aug 21, 2024 12:04 pmrobertklepacki94 wrote: Wed Aug 21, 2024 12:03 pmMożna ukryć całkowicie dolne menu (kanały, sceny, grupy)YoMan wrote: Wed Aug 21, 2024 11:59 am hmmm.... coś ślepawy jestem ... cóż takiego się poprawiło dla małych ekranów (NsPanel)? Patrzę na termostaty i tak słabawo to dalej wygląda. Może coś innego z czego nie korzystam?![]()
nigdy nie potrzebowałem ukrywać więc nie zauważyłem
Naciśnij palcem temperaturę i/lub wilgotność.nonflammable wrote: Thu Aug 22, 2024 4:05 pm ...ale mam problem z wyświetlaniem wykresów temperatury. Część kanałów działa prawidłowo, a część się nie wyświetla ...