Zastanawia mnie to dlaczgo nie wyrzuca mi np TV, iPhone, kamery czy nawet urządzeń z GG nie zdarzyło się nigdy. A tylko i wyłącznie urządzenia Zamela?
Miałem jecze bramkę Airly kolegi veeroos na SD 24.06.1 i z nią też był problem.
Na innych urządzeniach nie mam tego problemu.
Nie wiem czy to nie pokrywa się z aktualizacją CLOUDA do wersji 24.09.
Problem z połączeniem Wi-Fi lub serwerem
-
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Ja na razie nie mam tutaj żadnego pomysłu poza szukaniem przyczyny w sieci domowej (lub dostawcy). Masz u siebie THW i mROW - oba są na innych procesorach i na zupełnie innym oprogramowaniu.
Natomiast w GG chyba coś kiedyś było przestawiane odnośnie standardów bgn - może dlatego jest różnica między GG, a SD/Zamel
Natomiast w GG chyba coś kiedyś było przestawiane odnośnie standardów bgn - może dlatego jest różnica między GG, a SD/Zamel
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
-
Mam ustawione obecnie Tryb 802.11 na mieszany B/G/N, a podpowiesz jaki problem mógłby być u dostawcy ? Korzystam od 6 lat z Korbanka i nie było problemów nigdy.klew wrote: Wed Oct 02, 2024 9:16 am Ja na razie nie mam tutaj żadnego pomysłu poza szukaniem przyczyny w sieci domowej (lub dostawcy). Masz u siebie THW i mROW - oba są na innych procesorach i na zupełnie innym oprogramowaniu.
-
Nie wiem. Ale jeśli router wymieniłeś, a problem pozostał, to jego źródłem jest coś z rzeczy, które się nie zmienły.robertklepacki94 wrote: Wed Oct 02, 2024 9:23 am Mam ustawione obecnie Tryb 802.11 na mieszany B/G/N, a podpowiesz jaki problem mógłby być u dostawcy ? Korzystam od 6 lat z Korbanka i nie było problemów nigdy.
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
-
Aktualizowałeś firmware routera?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
Narazie nic nie ruszam w routerze bo tak jak pisałem to już drugi który niedawano działał w terenie bez problemu.
Narazie korespondowałem z korbankiem i zauważyli że kilka razy link do mojego routera się opuścił i podniósł co wskazuje na odłączenie i podłączenie kabla od internetu. Czekam obecnie na serwisanta.