Hej,
Temat poruszany pewnie już któryś raz w przeciągu istnienia supli, ale pewnie do momentu, aż Zamel nie wypuści swojego modułu do ledów to temat wsparcia dla CCT będzie leżał.
Czy jest w planach rozszerzenie supla-dev o obsługę RGBWCCT lub dimmerów CCT?
Wspracie dla RGBWCCT lub samoego CTT
-
To nie jest kwestia supla-dev. Na urządzeniu możemy to dodać, ale co z tego jeśli serwer, cloud i apki tego nie będą znały.
Myślę że to prędko się nie pojawi, bo jak zawsze jest długa kolejka ważniejszych rzeczy
Myślę że to prędko się nie pojawi, bo jak zawsze jest długa kolejka ważniejszych rzeczy
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
-
Wiadomo, że trzeba by wtedy dopisać obsługę po stronie serwera i przebudować apkę Jest gdzieś jakaś lista (może Jira), gdzie można znaleźć nad czym jest teraz pracowane, a co jest planowane?
-
Klew, a możesz się nad tym pochylić? viewtopic.php?t=15944
-
Tak z ciekawości, ile czasu zajmuje od podania zasilania do załączenia ledów? Myślałem nad takim rozwiązaniem, ale miałem obawy, że długi delay będzie + większości czasu rozłączone urządzenie
-
Wg mnie to jest poprawne domyślne zachowanie.
Nie mamy na to konfiguracji. Można w sofcie sobie to inaczej poukładać, ale ogólnie logika przycisków jest dość złożona, bo uwzględnia obsługę danego kanału, wyzwalacze akcji i ewentualne włączanie trybu cfg.
Mogę coś tutaj pomyśleć, ale raczej kiepsko z czasem
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
-
Około 1 sekundy. Mam tak w dwóch żarówkach DGM L-WT9W1, jednym wemosie z paskami ledowymi no i miałem w wspomnianej lampie. Żarówek i wemosa nie mam zamiaru aktualizować na obecną chwilę.ZgredekLCD wrote: ↑Sun Oct 06, 2024 11:08 amTak z ciekawości, ile czasu zajmuje od podania zasilania do załączenia ledów? Myślałem nad takim rozwiązaniem, ale miałem obawy, że długi delay będzie + większości czasu rozłączone urządzenie