Konkretna wersja softu bramki, robi aktualizację wszystkich urządzeń do ustalonej wersji. Także wystarczy aktualizować bramkę, a urządzenia dostaną automatycznie pasujący soft.robertklepacki94 wrote: Sun Oct 13, 2024 1:08 pm Zainstalowałem dziś pierwszą głowice i HM. Czekam już tylko na wypuszczenie bramki do sprzedaży
Czy bramka Supli też będzie pozwalała na aktualizację oprogramowania urządzeń peryferyjnych?
Czy będzie to realizowane w inny sposób.
Zaproszenie do testów Auraton/Supla
-
-
W Supla Cloud dla kanału Auraton Radiator Controller miałem ustawiony termometr główny Autaton Temperature Sensor. Po zmianie na termometr Radiator Controller pozostała cały czas temperatura z termometru zewnętrznego. Restart bramki nie pomógł, natomiast pojawiła się wartość dopiero po restarcie głowicy.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
Tak. Aktualnie nie ma sposobu aby poinformować głowicę o tym że ma wrócić do pracy na wbudowanym termometrze. Głowica to zrobi sama po kilku godzinach bez aktualizacji temperatury z zewnątrz.Robert Błaszczak wrote: Sun Oct 13, 2024 1:19 pm W Supla Cloud dla kanału Auraton Radiator Controller miałem ustawiony termometr główny Autaton Temperature Sensor. Po zmianie na termometr Radiator Controller pozostała cały czas temperatura z termometru zewnętrznego. Restart bramki nie pomógł, natomiast pojawiła się wartość dopiero po restarcie głowicy.
Planujemy to usprawnić
-
-
Dzięki. Zapomniałem o ograniczeniu wielkości. Link do YT.
https://youtu.be/Q_3A8o-CHmM?si=GL6UtgcamXT8S6rg
-
Dzięki, chyba jednak zostanę przy zwykłej. W nocy to raczej jest mocno słyszalne
-
Film tego nie odzwierciedla, w rzeczywistości są dużo cichsze.stugraj wrote: Sun Oct 13, 2024 6:13 pmDzięki, chyba jednak zostanę przy zwykłej. W nocy to raczej jest mocno słyszalne
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Dokładnie tak są głośne ale nie tak żeby to bardzo przeszkadzało a jeszcze jak jest grzejniki ciepły to mam wrażenie że trochę ciszej pracuje.robertklepacki94 wrote: Sun Oct 13, 2024 6:20 pmFilm tego nie odzwierciedla, w rzeczywistości są dużo cichsze.
-
Boicie się tej głośności, jakby Wam ten silniczek miał całą noc kręcić w jedną i drugą stronę
Jak dla mnie nie jest głośna i nawet jak w nocy skoryguje otwarcie zaworu, to będzie trwało to może 1-2s.
Jak dla mnie nie jest głośna i nawet jak w nocy skoryguje otwarcie zaworu, to będzie trwało to może 1-2s.
https://www.facebook.com/groups/supladiy/