Teraz tak myślę, że faktycznie problemy zaczęły się po aktualizacji GG.
Teraz jak to przywrócić do życia?
Wsparcie dla liczników z nakładką wM-Bus
-
-
Z tym, że nie chciał bym stracić historii odczytów.
Sposób na wrzucenie starszego softu bez utraty odczytów?
Sposób na wrzucenie starszego softu bez utraty odczytów?
-
Zrobić backup xD
A potem zbudować ręcznie GG, i wgrać ręcznie .
mogę zbudować ostatnia wersję przed aktualizacja , ale to jutro popołudniu najwcześniej bo nie mam aktualnie prądu i dostępu do laptopa
-
Co masz na myśli pisząc backup?rafalekkalwak@wp.pl wrote: ↑Tue Oct 29, 2024 12:09 pmZrobić backup xD
mogę zbudować ostatnia wersję przed aktualizacja , ale to jutro popołudniu najwcześniej bo nie mam aktualnie prądu i dostępu do laptopa
-
Zgrać cokolwiek masz tam wgrane na komputer , no chyba że już zaktualizowales i nie działa to wtedy nie xDartur_n wrote: ↑Tue Oct 29, 2024 12:23 pmCo masz na myśli pisząc backup?rafalekkalwak@wp.pl wrote: ↑Tue Oct 29, 2024 12:09 pmZrobić backup xD
-
Właśnie nie działa, zapętla się tylko podany błąd i na nic nie reaguje.
Jednak coś tam działa. Udało się ogarnąć backup.
Potrzebuje starszy soft GG z obsługą przekaźników i krańcówek plus oczywiście CC1101.
Jednak coś tam działa. Udało się ogarnąć backup.
Potrzebuje starszy soft GG z obsługą przekaźników i krańcówek plus oczywiście CC1101.
-
Pod jakie ESP?
Generalnie to jak chcesz się bawić to mogę Ci zbudować aktualną wersję ale z poprawkami, z tym, że nie sprawdzałem tego na sprzęcie jeszcze. I tak samo mogę zbudować starą.
-
Stara czy nowa aby działało, mogę przetestować.rafalekkalwak@wp.pl wrote: ↑Tue Oct 29, 2024 5:21 pmPod jakie ESP?
Generalnie to jak chcesz się bawić to mogę Ci zbudować aktualną wersję ale z poprawkami, z tym, że nie sprawdzałem tego na sprzęcie jeszcze. I tak samo mogę zbudować starą.
ESP-32S
-
W załączniku nowa wersja z poprawkami na czuja
A starą próbuję zbudować ale coś mi nie idzie.
A starą próbuję zbudować ale coś mi nie idzie.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.