Witam,
Kiedy dużo osób pisze o zwiększeniu czcionki etc. to ja mam pytanie o możliwość ustawienia niższych kafelków i pomieszczeń niż najniższa opcja. Fajnie to wyglądało w starej alternatywnej apce Supla ∞, lubię widzieć więcej na jednym ekranie:)
Rozmiar kafelków
-
Kuba.DeX
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Temat jest przedmiotem podań i próśb społeczności. Czekamy na decyzję (i realizację) aktywu.Kuba.DeX wrote: Sun Nov 10, 2024 10:46 pm Witam,
Kiedy dużo osób pisze o zwiększeniu czcionki etc. to ja mam pytanie o możliwość ustawienia niższych kafelków i pomieszczeń niż najniższa opcja. Fajnie to wyglądało w starej alternatywnej apce Supla ∞, lubię widzieć więcej na jednym ekranie:)
YoMan
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Lista czeka na swoim miejscu w kolejce tematów na odświeżenie. Napewno pomyślimy wtedy o tym, jednak wydaje mi się, że dalsze zmniejszanie nie jest rozwiązaniem problemu, bo ile tak naprawdę zyskamy, jedną belkę więcej widoczną na ekranie? To naprawdę będzie takie zadowalające?
Moim zdaniem do tego tematu trzeba podejść inaczej i ważniejsze rzeczy jakie powinny się znaleźć, to wyszukiwarka, coś a'la lista ulubionych czy przypięte kanały czy też możliwość grupowania wg własnego uznania kanałów, które chcemy mieć widoczne obok siebie.
Podejrzewam, że jak pojawi się wersja w której poruszymy temat listy kanałów to będzie kolejny temat burza z mnóstwem postów
Moim zdaniem do tego tematu trzeba podejść inaczej i ważniejsze rzeczy jakie powinny się znaleźć, to wyszukiwarka, coś a'la lista ulubionych czy przypięte kanały czy też możliwość grupowania wg własnego uznania kanałów, które chcemy mieć widoczne obok siebie.
Podejrzewam, że jak pojawi się wersja w której poruszymy temat listy kanałów to będzie kolejny temat burza z mnóstwem postów
-
Kuba.DeX
Może po prostu zwykłe powiększenie/pomniejszenie procentowo/suwakiem zamiast sztywnych rozmiarów by wszystkich zadowoliłomipolansk wrote: Tue Nov 12, 2024 9:03 pm Lista czeka na swoim miejscu w kolejce tematów na odświeżenie. Napewno pomyślimy wtedy o tym, jednak wydaje mi się, że dalsze zmniejszanie nie jest rozwiązaniem problemu, bo ile tak naprawdę zyskamy, jedną belkę więcej widoczną na ekranie? To naprawdę będzie takie zadowalające?
Podejrzewam, że jak pojawi się wersja w której poruszymy temat listy kanałów to będzie kolejny temat burza z mnóstwem postów![]()
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
A ile teraz widzisz belek na jednym ekranie?Kuba.DeX wrote: Tue Nov 12, 2024 10:21 pm Może po prostu zwykłe powiększenie/pomniejszenie procentowo/suwakiem zamiast sztywnych rozmiarów by wszystkich zadowoliło
-
Kuba.DeX
A wiesz jakie pole do dyskusji jest tu? Gwiazdka czy serduszko?mipolansk wrote: Tue Nov 12, 2024 9:03 pm [...]
coś a'la lista ulubionych czy przypięte kanały
[...]
7,5 vs 10,5 na alternatywnej.
-
Gitman
Przede wszystkim rozmiar belki z lokalizacją jako separator powinien być przynajmniej połowę węższy bo po co taki duży a i belki minimalnie przyciąć na wysokości i myślę że spokojnie te 3 więcej by weszły.
@mipolansk w imieniu społeczności zrób proszę taką wersję testową
@mipolansk w imieniu społeczności zrób proszę taką wersję testową
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Panowie, pamiętajcie że są jakieś zasady dotyczące odległości opisów do granic belek, wielkości czcionki, itp. itd. Jest w zespole Supli osoba odpowiedzialna za grafikę i zapewne zna takie zasady.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl