Cześć.
Zakupiłem 3 Sonoffy jak w temacie. Nie raz już wgrywałem do nich soft bezpośrednio z przeglądarki GUIGeneric i zawsze bez problemu. Dzisiaj kolejne 3 sztuki. Do pierwszego od razu i gra, do drugiego soft się wgrał, ale po wejściu na niego są tylko krzaki zamiast liter, więc wgrałem drugi raz i dalej to samo. Potem wgrałem do 3 sztuki i wszytko OK. Czyli podsumowując dwie sztuki jak zawsze od razu bezproblemowo. A jednlen z nich coś wariuje. Co tu by teraz zrobić z nim?
3xSonoff Mini R4 i z jednym problem
-
dydyrydy
Zaznaczyłem, zawsze zaznaczam. Mam ESP Flash Tool o ile dobrze pamiętam nazwę, ale nie pamiętam skąd wziąć plik do czyszczenia i jakie tam parametry ustawić w programie.
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Ja zawsze jak coś mi nie idzie lub moduł nie chce współpracować to alternatywnie używam Flash Download Tool.
Tam jest opcja czyszczenia bez żadnych plików, wystarczy tylko wybrać port i patrzyć co się na konsoli dzieje.
Tam jest opcja czyszczenia bez żadnych plików, wystarczy tylko wybrać port i patrzyć co się na konsoli dzieje.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
dydyrydy
O super. Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Przetestuję i dam znać.
-
dydyrydy
Dziękuję. Flash Download Tool i Erase a potem wgranie softu ze strony jak zawsze i śmiga.
Dzięki jeszcze raz za pomoc.
Dzięki jeszcze raz za pomoc.