Sterowanie z RNW 01
-
TomaszPie
Dzień dobry wszystkim forumowiczom. Jestem nowy na tym forum i szukam pomocy w uruchomieniu sterowania roletami. Mianowicie mam przy każdej rolecie sterownik SRW 01 a za pomocą sterownika RNW 01 chciałem przyciskiem mechanicznym jednocześnie otwierać i zamykać jednocześnie wszystkie rolety dodam że z aplikacji wszystko działa tylko jest problem z przyciskiem mechanicznym podłączonym zgodnie ze schematem. Nie wiem gdzie jest błąd
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Pokaż zdjęcia, lub schemat, jak to masz podłączone i jak skonfigurowane. Przysick monostabilny czy bistabilny?TomaszPie wrote: Thu Nov 21, 2024 8:24 am Dzień dobry wszystkim forumowiczom. Jestem nowy na tym forum i szukam pomocy w uruchomieniu sterowania roletami. Mianowicie mam przy każdej rolecie sterownik SRW 01 a za pomocą sterownika RNW 01 chciałem przyciskiem mechanicznym jednocześnie otwierać i zamykać jednocześnie wszystkie rolety dodam że z aplikacji wszystko działa tylko jest problem z przyciskiem mechanicznym podłączonym zgodnie ze schematem. Nie wiem gdzie jest błąd
Pokaż też screeny jak ustawiłeś Wyzawalacze Akcji w RNW w Cloud
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
TomaszPie
Przyciski monostabilne
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
TomaszPie
A tak jest na aplikacji
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
TomaszPie
I z zacisku 1 i 2 podłączone do wejść in1i in2w sterowniki RNW 01
-
TomaszPie
Dzień dobry ponownie czy ktoś ma jakąś wskazówkę?
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Ja nie widzę tutaj niczego, co by mogło być problemem.
Ja bym odłączył wszystko i na biurku jeszcze raz podłączył.
Multimeterem bym sprawdził przyciski, czy robią zwarcie zgodnie ze schematem na obudowie.
Na wyzwalaczu w cloud ustawiłbym powiadomienie na 1x klik.
I ogólnie krok po kroku bym szukał przyczyny
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
TomaszPie
Dzięki za sugestie i pomoc będę próbował coś zrobić