viewtopic.php?p=190585#p190585lukasz06 wrote: Sat Nov 23, 2024 2:29 pmU mnie jak nie odczyta temperatury wyskakuje trójkąt i
bateria 0%. Później jak odczyta, to trójkąt znika, ale bateria cały czas pokazuje 0%. Dopiero kliknięcie "i" pokazuje prawidłowy stan baterii.
[A] Wersja 24.11 -> 24.12
-
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
-
Dziś dotarła nowa bramka Auraton. Nie wyświetla się stan baterii w app
. .
. .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
Przypominam pracuję nad tymklew wrote: Thu Nov 21, 2024 12:52 pm Tam będzie zmiana obsługi tego po stronie serwera oraz apek, bo trafiliśmy na większy problem.
Także czekamy na wydanie nowego Supla Server i na aktualizacje apek. Jak to już będzie gotowe, to dopiero wtedy będę szukał problemów w sd4linux.
-
Dziękuję. To ja w tym temacie już siedzę cicho
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
Hej, czy te ikonki baterii są tylko dla urządzeń Auraton czy da się to jakoś włączyć do "samoróbek" Mam w aucie sterowanie webastem z pomiarem temperatury i napięcia akumulatora wykonany na ESP 8266 i softem GG. Czy da się tu ikonkę bakterii włączyć? Apke zaktualizowałem, ale nie bardziej wiem co dalej
-
Trzeba będzie zaktualizować soft na urządzeniu, ale to dopiero po tym jak aktualna wersja s-d znajdzie się w GG.dawidd wrote: Thu Nov 28, 2024 12:12 pm Hej, czy te ikonki baterii są tylko dla urządzeń Auraton czy da się to jakoś włączyć do "samoróbek" Mam w aucie sterowanie webastem z pomiarem temperatury i napięcia akumulatora wykonany na ESP 8266 i softem GG. Czy da się tu ikonkę bakterii włączyć? Apke zaktualizowałem, ale nie bardziej wiem co dalej
Następnie trzeba poczekać na aktualizację apek - dla iOS to już chyba wyszło, a na Android czekamy.
Serwery i Cloud już są zaktualizowane do odpowiedniej wersji (dokerów jeszcze nie ma).
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
-
Nie chce otwierać nowego tematu, bo wiele się nie zmieniło tylko udało się rozwiązać problem z odświeżaniem baterii. Dodatkowo, jeżeli ktoś ma ustawiony termostat nadrzędny, to na liście powiązanych termostatów, też pojawi się ikona baterii.
Link do aplikacji: https://drive.google.com/file/d/1_HSVFb ... drive_link
-
mipolansk wrote: Wed Dec 04, 2024 8:08 pm Nie chce otwierać nowego tematu, bo wiele się nie zmieniło tylko udało się rozwiązać problem z odświeżaniem baterii. Dodatkowo, jeżeli ktoś ma ustawiony termostat nadrzędny, to na liście powiązanych termostatów, też pojawi się ikona baterii.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
YoMan