Sbw02 problem czujnika pozycji

Grzegorz_P
Been thanked: 1 time

Ustawiłem powiadomienia SMS o pozycji bramy i wszystki było ok . Brama Zamknięta stan czujnika Zamknięta . Bramę otworzyłem w trakcie otwarcia stan czujnika brama otwarta ale jak brama otworzyła się do końca stan czujnika brama Zamknięta. Co mogło się stać że po otwarciu bramy stan czujnika przechodzi do stanu Brama Zamknięta?
Dodam tyło że czujnika to kontrakton zainstalowany w jednym miejscu. A i jesze wspomnę że przed dodaniem reakcji czujnik pokazywal poprawnie.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Reakcja nie ma na to wpływu. Nie do końca jasny jest dla mnie Twój opis. W aplikacji ikona prezentuje stan poprawnie czy nie ?
Czy ktoś majstrował coś przy czujniku ? Może coś tam się przesunęło ?
SUPLA.... Nareszcie w domu.
klew
Has thanked: 136 times
Been thanked: 137 times

W Supli nie ma powiadomień SMS. Chodziło o powiadominia z apki, czy rzeczywiście SMS, tylko jakoś inaczej zrobione?
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
Duch__
Been thanked: 6 times

Grzegorz_P wrote: Wed Nov 27, 2024 9:20 pm Ustawiłem powiadomienia SMS o pozycji bramy i wszystki było ok . Brama Zamknięta stan czujnika Zamknięta . Bramę otworzyłem w trakcie otwarcia stan czujnika brama otwarta ale jak brama otworzyła się do końca stan czujnika brama Zamknięta. Co mogło się stać że po otwarciu bramy stan czujnika przechodzi do stanu Brama Zamknięta?
Dodam tyło że czujnika to kontrakton zainstalowany w jednym miejscu. A i jesze wspomnę że przed dodaniem reakcji czujnik pokazywal poprawnie.
Pokaż zdjęcie jak masz założony kontaktron na bramie.
Grzegorz_P

Dziękuję za zainteresowanie
Wrócę z pracy to postaram się zrobić fotki
Grzegorz_P

Chodzi o powiadomienia. Powiadomienia idzie i jest ok. Tylko widok stanu bramy po całkowitym otwarciu zmienia się na ikonę brama Zamknięta.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Przy zamknięciu jaki jest ?
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Grzegorz_P

Fotka kontraktona
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Grzegorz_P

Używam od ponad 2 lat
Grzegorz_P

Przy zamkniętej ikona Brama Zamknięta czyli ok

Return to “ZAMEL SBW-02”