Tak jak w temacie
Używam supla z autentykacje przez identyfikator. Wcześniej był tam możliwość podanie serwera a w tej chwili nie ma możliwości podanie serwera przez co nie da się zalogować. Już spróbowałem wersja z TestFlight i tam też nie działa.
Screen w załączniku
Autentykacja przez identyfikator nie działa na iOS
-
reniek72
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
reniek72
Niestety nie
Sprawdzałem jeszcze u córkę i tam dokładnie to samo
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Sprawdziłem na iOS i rzeczywiście tego pola tu nie ma. Poprawimy to.reniek72 wrote: Thu Dec 12, 2024 6:34 pm Niestety nie
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
reniek72
Spróbowałem... ale i tak pyta o email/hasło wtedy i nie działa indentyfikatormipolansk wrote: Thu Dec 12, 2024 9:45 pm Spróbuj przełączyć na email, wpisać tam adres serwera, po czym przełączyć na identyfikator i dopisać resztę. Powinno zadziałać, a ja postaram się szybko przygotować poprawkę.
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
O email i haslo pyta, bo trzeba włączyć rejestrację klientów w cloud. Jak będzie włączona to wtedy nie powinien pytać.reniek72 wrote: Fri Dec 13, 2024 3:21 pmSpróbowałem... ale i tak pyta o email/hasło wtedy i nie działa indentyfikatormipolansk wrote: Thu Dec 12, 2024 9:45 pm Spróbuj przełączyć na email, wpisać tam adres serwera, po czym przełączyć na identyfikator i dopisać resztę. Powinno zadziałać, a ja postaram się szybko przygotować poprawkę.