Wykresy

YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Drodzy włodarze Supli. Składam oficjalny wniosek o zmianę wykresów. Mecze się od jakiegoś czasu ale już mnie zaczyna irytować. Poproszę o zmianę skalowania wykresu do wartości min-max wg wybranego okresu. To skalowanie zawsze od 0 (chyba że są ujemne wartosci) jest bez sensu. Chyba że ktoś mi takowy wskaże. Na tyle mi to przeszkadza, że często pomijam apke i przeglądam w HA (tak, tam jest takie skalowanie) chociaż tam są inne wady (czesc ma być poprawiona w styczniu)
Przy wartościach temp. Około 20-30 to nie jest takie irytujące ale w przypadku monitorowania co/cwu lub wilgotności gdzie wskazania się wahają 80-100% trzeba za każdym razem sobie powiększać wykres.
YoMan
Has thanked: 18 times
Been thanked: 26 times

YoMan wrote: Mon Dec 30, 2024 5:19 pm Drodzy włodarze Supli. Składam oficjalny wniosek o zmianę wykresów. Mecze się od jakiegoś czasu ale już mnie zaczyna irytować. Poproszę o zmianę skalowania wykresu do wartości min-max wg wybranego okresu. To skalowanie zawsze od 0 (chyba że są ujemne wartosci) jest bez sensu. Chyba że ktoś mi takowy wskaże. Na tyle mi to przeszkadza, że często pomijam apke i przeglądam w HA (tak, tam jest takie skalowanie) chociaż tam są inne wady (czesc ma być poprawiona w styczniu)
Przy wartościach temp. Około 20-30 to nie jest takie irytujące ale w przypadku monitorowania co/cwu lub wilgotności gdzie wskazania się wahają 80-100% trzeba za każdym razem sobie powiększać wykres.
Lubię to !
Screenshot_20241230_183004_SUPLA.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Zibi_007
Has thanked: 10 times
Been thanked: 31 times

Podbijam i popieram petycję! Poniżej bojler, a mam jeszcze kocioł i pomiary temperatury wody na wlocie i wylocie ;-)
bojler.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Image Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036

Return to “Android”