Model gniazda micro usb

tprzemko

Witam
Czy jakaś dobra duszyczka podpowie model gniazda usb zainstalowanego w THW-01?
Pozdrawiam
klew

tprzemko wrote: Fri Jan 03, 2025 10:19 am Witam
Czy jakaś dobra duszyczka podpowie model gniazda usb zainstalowanego w THW-01?
Pozdrawiam
https://supla.zamel.com/product/czujnik ... ci-thw-01/

Na samym dole:
gniazdo micro USB
tprzemko

Tą informację zawarłem w tytule posta.
Chodzi mi o konkretny model, typ gniazda. Jest tego sporo do wyboru nie chciał bym celować po wyglądzie. Mam kilka czujników z popalonymi gniazdami, chciałbym je doprowadzić do stanu używalności.
klew

tprzemko wrote: Fri Jan 03, 2025 12:16 pm Tą informację zawarłem w tytule posta.
Chodzi mi o konkretny model, typ gniazda. Jest tego sporo do wyboru nie chciał bym celować po wyglądzie. Mam kilka czujników z popalonymi gniazdami, chciałbym je doprowadzić do stanu używalności.
Tego to nie wiem.
Natomiast THW bierze tylko zasilanie z USB. Co tam w zasadzie może się "popalić"? I skąd takie uszkodzenie?
Na THW masz też pady na doprowadznie bezpośrednio zasilania 5-24 V DC - można się do nich wlutować, jeśli USB jest uszkodzone. Natomiast uszkodzenie USB pewnie jest objawem uszkodzenia innych elementów zasilających.
Mirosław F.

Jeżeli masz uszkodzone gniazda to znaczy, że urządzenia pracowały w wysokiej wilgotności. Prześlij te uszkodzone urządzenia do nas.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
tprzemko

Witam
Mirosław F. wrote: Fri Jan 03, 2025 1:30 pm pracowały w wysokiej wilgotności
Zgadza się. Pracowały w bardzo niekorzystnych warunkach. Wykonały swoje zadanie wzorowo :D. To był jednorazowy projekt z wliczonymi stratami ;).
Bardzo dziękuje za ofertę pomocy w naprawie. Od czasu do czasu lubię zostać "bohaterem w swoim domu" :lol:.

Pozdrawiam

Return to “ZAMEL THW-01”