Dobrý den, dá se na dálku nějak restartovat tato zařízení, nikde jsem to nenašel , často se stává že ukazuje staré hodnoty které se ale neaktualizují a vše se tváří jako online.
Software GG v7.14.05
Děkuji
Sonoff basic R2 restart
-
gembler1
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Jedná se o upravené čínské zařízení, které se vydává za termostat. Po takové úpravě zařízení ztrácí certifikát CE. Ztrácíte také záruku od čínského výrobce. Stabilita práce závisí na dovednostech osoby, která ji dělala. Jinými slovy, nejedná se o produkt, ale o domácí produkt prodávaný lidmi, kteří se často neměli podílet na takových úpravách, natož jej prodávat jako produkt. Doporučuji kontaktovat prodejce.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
MILDA
Zdravím. Možná už píšu pozdě. Teprve dnes jsem tady na fóru poprve.pzygmunt wrote: Mon Jan 13, 2025 11:10 am Jedná se o upravené čínské zařízení, které se vydává za termostat. Po takové úpravě zařízení ztrácí certifikát CE. Ztrácíte také záruku od čínského výrobce. Stabilita práce závisí na dovednostech osoby, která ji dělala. Jinými slovy, nejedná se o produkt, ale o domácí produkt prodávaný lidmi, kteří se často neměli podílet na takových úpravách, natož jej prodávat jako produkt. Doporučuji kontaktovat prodejce.
Už před 2 roky mi dělalo toto samé a tehdy jsem to vyřešil tak, že Suplu připojím přes wifi zásuvku, kterou na dálku vypnu a opět zapnu. Od té doby nemám problém.
-
ferda9
Prosím pomoc. Zařízení Sonoff basic R2 potřebuji přihlásit na jinou WiFi síť. Nevím, jak resetovat zařízení do výchozího stavu tak, aby bylo možné zadat nové SSID. Děkuji
Franta
Franta
-
ferda9
-
[email protected]
Dobry den, mam basic sonoff r2, nejde pripojit, prosim o radu, menila se wifi sit, z uctu jsem jej odstranil a už nejde pripojit, nejde prepnout do modu konfigurace-parovani takze nijdy nenajde zarizeni. Je to verze supla. Dekuji za radu
Musíš ještě napsat čtyři nebo pět témat, jinak ti nikdo neodpoví.[email protected] wrote: Wed Nov 05, 2025 8:44 pm Dobry den, mam basic sonoff r2, nejde pripojit, prosim o radu, menila se wifi sit, z uctu jsem jej odstranil a už nejde pripojit, nejde prepnout do modu konfigurace-parovani takze nijdy nenajde zarizeni. Je to verze supla. Dekuji za radu
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036