2 reakcje i Błąd wykonania zmiany stanu urządzenia

YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

SebastianKiwacz wrote: Wed Jan 15, 2025 6:04 pm Kurcze jak pamiętam to on właśnie mial wadę jak zerwało odczyt termometru to się zawieszał kiedyś poprawili chlopaki to?
Nic mi o tym nie wiadomo. Rok temu działał (I działa do dziś) I ostatnio coś robiłem I też działa
YoMan

YoMan wrote: Wed Jan 15, 2025 7:11 pm
SebastianKiwacz wrote: Wed Jan 15, 2025 6:04 pm Kurcze jak pamiętam to on właśnie mial wadę jak zerwało odczyt termometru to się zawieszał kiedyś poprawili chlopaki to?
Nic mi o tym nie wiadomo. Rok temu działał (I działa do dziś) I ostatnio coś robiłem I też działa
Ostatecznie zabiorę się za zrobienie termostatu na jakimś sonoff albo nabędę w drodze kupna sprzedaży ale nie machyba 20m kabli i czujnika wilgotności i temperatury do termostatu i opcji by sterować rym na podstawie temp lub wilg jednoc%esnie a w tej opcji z reakcjami daje radę
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

SebastianKiwacz wrote: Thu Jan 16, 2025 2:13 pm
YoMan wrote: Wed Jan 15, 2025 7:11 pm
Ostatecznie zabiorę się za zrobienie termostatu na jakimś sonoff albo nabędę w drodze kupna sprzedaży ale nie machyba 20m kabli i czujnika wilgotności i temperatury do termostatu i opcji by sterować rym na podstawie temp lub wilg jednoc%esnie a w tej opcji z reakcjami daje radę
Na 1 termostat dowolny sonoff wystarczy, do drugiego modułu jako termometru sonoffy odradzam, weź jakieś esp. Ostatnio robiłem takich kilka "modułów": esp01 + Hi-Link + ds18b20 + 10cm kabelka. Malutkie, wciśnięte w puszkę i działa.
YoMan

Return to “Ogólna dyskusja”