Brak wszystkich wszystkich lokalizacji na apce

shimano73

Wczoraj podczas prób z Android TV, zauważyłem że nie wszystkie lokalizacje mi się wyświetlają , zacząłem gmerać w ustawieniach i nic nie pomaga. W apce wyświetla się tylko 17 lokalizacji a przypisanych do identyfikatora na tym telefonie jest 20, gdy zmieniłem identyfikator na inny to wyświetlają mi się bez tej testowej . W żaden sposób nie mogę ustawić lokalizacji testowej, Apka najnowsza z TestFlight 25.1.1, usunąłem , zainstalowałem ponownie - bez powodzenia, iOS 18.3 telefon 12mini
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie

Wezmę udział w Supla Offline Party 2024 :)
klew

Sprawdzałeś me innym telefonie? Albo na telefonie z Androidem?
shimano73

klew wrote: Sun Jan 26, 2025 10:59 am Sprawdzałeś me innym telefonie? Albo na telefonie z Androidem?
Moja żona ma identyczny telefon i zachowuje się dokładnie tak samo , wyświetla sie maksymalnie 17 lokalizacji

EDIT: na tę chwile nie mam żadnego Androida

klew

shimano73 wrote: Sun Jan 26, 2025 11:08 am
Moja żona ma identyczny telefon i zachowuje się dokładnie tak samo , wyświetla sie maksymalnie 17 lokalizacji

EDIT: na tę chwile nie mam żadnego Androida
Ok, sprawdzimy.
shimano73

Już się wyjaśniło dlaczego sie nie pokazuje lokalizacja testowa ponieważ w tej lokalizajcji jest tylko android TV a w nim 1 disconnected kanał przekaźnika i jeden action triger i to sie zachowuje jak by lokalizacja była pusta a puste się nie pokazują, wywnioskowałem to z tego bo te pozostałe dwie z moich 20 też są puste .

mipolansk

Tak dla pewności to ja jeszcze sprawdziłem dodając ponad 20 lokalizacji i nie było żadnego problemu. Wszystkie się normalnie pokazują razem z przypisanymi urządzeniami.

Return to “iOS”