Brak powiadomień
-
Arek.kandula
Może jest jakiś limit ? Ale ja mam max. Powiadomień 20 szt na dzień
-
Arek.kandula
Już nawet włączone są tylko powiadomienia supli i nadal dostaje nie wszystkie powiadomienia oraz z opóźnieniem
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
A sprawdzałeś me innym telefonie czy działa ok?Arek.kandula wrote: Sun Feb 02, 2025 7:29 am Już nawet włączone są tylko powiadomienia supli i nadal dostaje nie wszystkie powiadomienia oraz z opóźnieniem
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Darrko
Przy okazji zapytam również o brak powiadomień - po zmierzchu. Nie mam ustawionego harmonogramu, i od zmierzchu do świtu brak powiadomień o otwarciu bramy, w tym czasie nie zmienia się również ikonka zamknięcia/otwarcia bramy. Nawet jak usunę reakcję z powiadomieniami to ikonka nie zmienia swojego statusu po otwarciu bramy od zmierzchu do świtu. Nie mam już pojęcia gdzie szukać ustawień.
-
Darrko
SBW-02 ma zasilanie zewnętrzne, natomiast czujnik otwarcia korzysta z krańcówki ST2 Wiśniowskiego.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Darrko
O godz. 17:00 przestały przychodzić powiadomienia, poszedłem rozłączyć krańcówkę i zewrzeć IN1 z A1 i powiadomienie przyszło, ikonka działa prawidłowo.
I tu muszę skorygować wcześniejszą informację ze zdjęcia w kwestii podłączenia: IN1 mam podłączone do krańcówki; A2 mam podłączone do COM (masy) i wszystko działa prawidłowo do zmierzchu, następnego i następnego dnia od rana - i tu jest zagadka ponieważ ani brama ani telefon nie jest ustawiony na "wyciszenie"
Próbowałem połączyć A1 z COM ale nie działało, jedynie jak brama się zamykała i krańcówkę uruchomiła, to brama się cofnęła aby zwolnić krańcówkę. Nie wiem jak jest sterowane In1/IN2, ze schematu wygląda że powinno dostać plusa, to dlaczego działa (w dzień) skoro SBW-02 ma niezależne sterowanie od bramy?
I tu muszę skorygować wcześniejszą informację ze zdjęcia w kwestii podłączenia: IN1 mam podłączone do krańcówki; A2 mam podłączone do COM (masy) i wszystko działa prawidłowo do zmierzchu, następnego i następnego dnia od rana - i tu jest zagadka ponieważ ani brama ani telefon nie jest ustawiony na "wyciszenie"
Próbowałem połączyć A1 z COM ale nie działało, jedynie jak brama się zamykała i krańcówkę uruchomiła, to brama się cofnęła aby zwolnić krańcówkę. Nie wiem jak jest sterowane In1/IN2, ze schematu wygląda że powinno dostać plusa, to dlaczego działa (w dzień) skoro SBW-02 ma niezależne sterowanie od bramy?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Darrko on Sun Feb 02, 2025 5:58 pm, edited 1 time in total.