Kurde szkoda że nie nagrałem filmu ale u mnie nawet po otwarciu klapki nie wykonywał się ruch a powinien z tego co pamiętam.
Może pomogło jej 3 dni bez baterii ?
RC padło ?
-
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
@serwis@lars.pl dzięki wielkie za pomoc nie wiem co było przyczyną takego zawieszenia się głowicy.
Mam jeszcze jedno pytanie, po włożeniu baterii głowica wykonuje ruch w kierunku otwarcia się głowicy lekko się cofa i zaczyna piszczeć około 20 razy ? To coś konkretnego oznacza ? Bo właśnie tak zachowywała się też przed odesłaniem do was ale wtedy za cholere nie mogłem wprowadzić ją w tryb parowania.
Mam jeszcze jedno pytanie, po włożeniu baterii głowica wykonuje ruch w kierunku otwarcia się głowicy lekko się cofa i zaczyna piszczeć około 20 razy ? To coś konkretnego oznacza ? Bo właśnie tak zachowywała się też przed odesłaniem do was ale wtedy za cholere nie mogłem wprowadzić ją w tryb parowania.
-
Cześć. Temat zawieszającej się głowicy powrócił.
Jest to ta sama, od wczoraj od rana jest offline ale grzejnik grzeje.
Nie ma mnie obecnie w domu ale próbowałem restartować przez cloud bramkę , samą głowicę ale bez zmian.
Jakieś rady ? Coś sprawdzić ? Zresetować głowicę wyciągając baterie ? Box stoi w tym samym pomieszczeniu około 2m od głowicy.
Nie ma mnie obecnie w domu ale próbowałem restartować przez cloud bramkę , samą głowicę ale bez zmian.
Jakieś rady ? Coś sprawdzić ? Zresetować głowicę wyciągając baterie ? Box stoi w tym samym pomieszczeniu około 2m od głowicy.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Jak będziesz w domu, to spróbuj zrobić reset zasilania samej bramki. Po tym możesz sprawdzić czy zdalny reset głowicy (z Clouda) zadziała.robertklepacki94 wrote: Mon Feb 10, 2025 8:25 am Cześć. Temat zawieszającej się głowicy powrócił.
IMG_4421.png
-
Poprosiłem mamę, odłączyła na minutę zaislanie boxa, podłączyła z powrotem, wszystkie RC i HM się połączyły a ta jedna dalej wisi na czerwono. Nie pomaga restart urządzenia z CLOUD,a( próbowałem z 5 razy).