Witam
Czy jest szansa na poprawienie wyświetlania wartości wilgotności ? Na moje jest zbyt mocno w prawo. Co dziwne , na standardowych ikonach jest w miarę ok.
Wyświetlanie ikon w apk.
-
kurus
Było już zgłaszane, w ostatniej aktualizacji coś sie posypało
Cześć Wszystkimendrju_88 wrote: Mon Feb 24, 2025 4:37 pm Witam
Czy jest szansa na poprawienie wyświetlania wartości wilgotności ? Na moje jest zbyt mocno w prawo. Co dziwne , na standardowych ikonach jest w miarę ok.
Wiem,że już zgłaszałem sprawę z layoutem wyświetlania wartości w kanałach temp/hum i wiem , że nadal nie zostało to poprawione , ale teraz doszło do tego brak możliwości zmian ikon poprzez kom z systemem iOS. Na laptopie bez problemu można zmienić. Czy zauważył ktokolwiek ten problem , czy to tylko u mnie to występuje ?
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Ikony można zmienić tylko z poziomu Clouda. Możesz to robić przez przeglądarkę na iOSendrju_88 wrote: Fri Mar 21, 2025 5:22 pmCześć Wszystkimendrju_88 wrote: Mon Feb 24, 2025 4:37 pm Witam
Wiem,że już zgłaszałem sprawę z layoutem wyświetlania wartości w kanałach temp/hum i wiem , że nadal nie zostało to poprawione , ale teraz doszło do tego brak możliwości zmian ikon poprzez kom z systemem iOS. Na laptopie bez problemu można zmienić. Czy zauważył ktokolwiek ten problem , czy to tylko u mnie to występuje ?
Z poziomu apki nigdy nie było takiej opcji
Najlepsze suple dla Twojego domu 
No wlasnie o to mi chodziło , hehklew wrote: Fri Mar 21, 2025 6:01 pmIkony można zmienić tylko z poziomu Clouda. Możesz to robić przez przeglądarkę na iOSendrju_88 wrote: Fri Mar 21, 2025 5:22 pmCześć Wszystkimendrju_88 wrote: Mon Feb 24, 2025 4:37 pm Witam
Z poziomu apki nigdy nie było takiej opcji