rolety inna reakcja z innych telefonów

maly_13

no i mam problem :( nie taki mały bo wyrwało lufta :) też wiem że sterowanie zgibane bo nie powinno tak być ale działało :))
jest to szklarnia wpięta supla przez przyciski w gotowe sterowanie na przyciskach wszystko działa ale ....
z mojego telefonu działa ok ( inne ikony i obsługa ) ok może wersja ( chyba coś zgibałem w konfiguracji ) nie wiem
- w cloud ustawione 1s bo sterowanie podpięte pod gotową instalację tylko daje impuls otwarcie i zamknięcie
-- z mojego telefonu inpuls idzie 1sekunde i jest ok a z klienta jak da załączenie to przekaźnik załączony na stałe

czy problem kalibracji ??? ale jak wpisane 1sekunda ?
w użyciu: supla, nettemp...
klew
Has thanked: 135 times
Been thanked: 137 times

Napisz jeszcze raz wszystko, popraw błędy i interpunkcję :P.
Napisz jakie urządzenie tam jest, oraz co i jak jest podłączone.
Wrzuć screeny jak to masz skonfigurowane.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

klew wrote: Fri Mar 07, 2025 6:16 pm Napisz jeszcze raz wszystko, popraw błędy i interpunkcję :P.
wcześniej przeczytałem i pomyślałem, że ze mną jest cos nie tak ;)
YoMan
Has thanked: 10 times
Been thanked: 31 times

no faktycznie masz problem :( i nie taki mały jak wyrwało lufta :) jak sterowanie było zgibane ale działało to nie powinno tak być :))
jak jest to szklarnia wpięta supla przez przyciski w gotowe sterowanie na przyciskach wszystko działa to jest dobrze ....
z innego telefonu też działa ok (może też są inne ikony i obsługa ) ok jaka wersja jest sprawdź w ustawieniach ( jak coś zgibałeś w konfiguracji to usuń i zainstaluj na nowo) tyle wiem
- czy jak w cloud ustawione 1s bo sterowanie podpięte pod gotową instalację tylko daje impuls otwarcie i zamknięcie to tak ma być tak?
-- jak z twojego telefonu inpuls idzie 1sekunde i jest ok a z klienta jak da załączenie to przekaźnik załączony na stałe to sprawdź co w cloud i te wersje softu na telefonie

to chyba nie problem kalibracji ??? wpisane 1sekunda to gdzie sprawdź?
Image Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Image Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Mistrz
YoMan

Return to “Pomoc”