Są rzeczy które od kilku lat czekają.
Niestety temat raczej niszowy. W kolejce nie jest. Możesz utworzyć issue do supla-core z opisem propozycji tej funkcji.
Wyłącznik/włącznik czasowy
No jak nie jest w kolejce jak powiedziałeś że się tym zajmiesz jak już wszystko zrobisz co czeka na skończenie? Jest. Słowo się rzekłoklew wrote: Thu Mar 13, 2025 11:11 pm Są rzeczy które od kilku lat czekają.
Niestety temat raczej niszowy. W kolejce nie jest. Możesz utworzyć issue do supla-core z opisem propozycji tej funkcji.
@klew a czemu issue do supla-core a nie do supla-device? To robi jakąś różnicę? Nie miałem okazji tego robić więc nie wiem.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Bo to temat dla wszystkich komponuje Supli i takie najlepiej wrzucać do core.zzrr wrote: Fri Mar 14, 2025 12:26 am
No jak nie jest w kolejce jak powiedziałeś że się tym zajmiesz jak już wszystko zrobisz co czeka na skończenie? Jest. Słowo się rzekło
@klew a czemu issue do supla-core a nie do supla-device? To robi jakąś różnicę? Nie miałem okazji tego robić więc nie wiem.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
https://github.com/SUPLA/supla-core/issues/535klew wrote: Thu Mar 13, 2025 11:11 pm ... Możesz utworzyć issue do supla-core z opisem propozycji tej funkcji.