Jak podłączyć sterownik do bramy FAAC e720?
Z otwieraniem nie mam problemu bo podłącze SBW 11 oraz 14 do wejść w faac 1 czyli open A oraz 2 gnd.
Chodzi mi bardziej o podłączenie In1 oraz in2.
Jak to spiąć? Ktoś pomoże?
Jak podłączyć do bramy FAAC e720?
-
WSwojtek
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
shimano73
- Been thanked: 1 time
Przepraszam za spam, ale nie mogłem się powstrzymać , osoba która robiła/tłumaczyła tę instrukcję nie ma pojęcia o elektryce, ale ktoś , kto miał , to zatwierdził ... chyba
PS. Dla nie elektryków, chodzi mi o to "UZIEMIENIE" - wystarczyło napisać " - " czyt. minus
PS. Dla nie elektryków, chodzi mi o to "UZIEMIENIE" - wystarczyło napisać " - " czyt. minus
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
-
WSwojtek
Lampa daje napięcie 24 tylko jak brama się otwiera lub zamyka. Mam ustawioną że po przejechaniu czujek sama się zamyka więc w sumie to dobry pomysł bo praktycznie swieci caly czas. Wtedy spinam plusa od lampy do jednego wejścia np. In1?
Drugi zostawić bez napięcia czy podpiąć na stałe żeby po wyłączeniu lampy wiedział że zamknięta?
Nie wiem czy się nie pogubi jak dostanie napięcie na in1 oraz in2. Jeszcze nie mam modułu więc nie mam jak sprawdzić.
Drugi zostawić bez napięcia czy podpiąć na stałe żeby po wyłączeniu lampy wiedział że zamknięta?
Nie wiem czy się nie pogubi jak dostanie napięcie na in1 oraz in2. Jeszcze nie mam modułu więc nie mam jak sprawdzić.
-
marcin459
Hej mam ten sam napęd FAAC . możesz napisać jak ostatecznie podłaczyles moduł pokazuje Ci stan otwarci, zamknięcia bramy. Daj znać jak Ci poszło. Dzięki