Hej. Po przeczytaniu Twojej wypowiedzi chciałbym otrzymać informację w jaki sposób wchodzisz w tryb konfiguracji?
Urządzenie nie musi być podłączone do clouda by wejść w tryb konfiguracji, czy aby przywrócić ustawienia fabryczne.
Aby wejść w tryb konfiguracja należy przez 5 sekund przytrzymać przycisk config.
Aby przywrócić urządzenie do ustawień fabrycznych należy:
Zawieszające się SBW-01 od zamela
-
XnIcRaM
Dokładnie tak robię, zresztą sam już się martwiłem że jestem debilem i nie potrafię tego zrobić poprawnie ale jak wspominałem po zmianie lokalizacji MEW wszedł w konfigurację przy pierwszej próbie dla mnie jest to niewytłumaczalne ;/
-
Mirosław F.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 22 times
Nie ukrywam, że zmiana lokalizacji nie ma wpływu na wejście w tryb konfiguracji.
Spróbuj raz jeszcze - ewentualnie przed zmianą lokalizacji zrób reset urządzenia.
Spróbuj raz jeszcze - ewentualnie przed zmianą lokalizacji zrób reset urządzenia.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
-
wojtas567
Albo telefonem zrób hotspota z wifi taką jak pierwsza lokalizacja i wtedy pewno się powiedzie
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
masi67
Witam,
mam pytanko, mianowicie po zmianie sieci i zmianie ustawienia dotyczącego nowego wifi mam problem ze sterownikiem ponieważ cały czas jest w trybie rozłączony.
Czy ktoś coś doradzi ?
Czy może to za słaby sygnał wifi ?
Dziękuję Jacek
mam pytanko, mianowicie po zmianie sieci i zmianie ustawienia dotyczącego nowego wifi mam problem ze sterownikiem ponieważ cały czas jest w trybie rozłączony.
Czy ktoś coś doradzi ?
Czy może to za słaby sygnał wifi ?
Dziękuję Jacek
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SBW działa na częstotliwości 2,4GHz jak każdy inny sterownik WiFi Supli, a po nazwie sieci jaką wprowadzileś wnioskuję, że chcesz go podpiąć do WiFi na częstotliwości 5GHz. To nie zadziała.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
masi67
Po zmianie na 2,4 Ghz działa.
Przed zmiana sieci możliwe było sterowanie głosem otwierania bramy przez google home.
Dlaczego teraz nie mogę sterować głosem?
Przed zmiana sieci możliwe było sterowanie głosem otwierania bramy przez google home.
Sprawdź, czy czujniki nadal są przypisane do bramy. Jeśli tak, to powiąż na nowo urządzenie z Google.masi67 wrote: Mon Mar 24, 2025 4:06 pm Po zmianie na 2,4 Ghz działa.
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036-
masi67
Czy mam wybrać coś w kanałach w obu czujnikach ?
Mam powiązanie z google home.
Mam powiązanie z google home.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.