Sterowanie z RNW 01

klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Czyli nie gadamy o RNW w działe o RNW ? ;)
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
mateusz16

Mam też Rnw tylko że pisaliście że jest niepotrzebny więc go nie rozpakowałem i próbuje podłączyć srw pod centralny.
To chyba coś źle konfiguruje z tym centralnym srw.

Edit:
Ogarnięte, źle ustawiałem w apce.
tkaczuu

Mam RNW-01 podłączony do standardowego fizycznego przycisku roletowego, który stanowi przycisk centralny (dwa przyciski monostabilne "góra" i "dół"). Jak przypisać w aplikacji aby wszystkie rolety zostały zamknięte wciskając przycisk "dół" i otwarły się wciskając "góra"? - nie chciałem przycisku dzwonkowego z przypisaniem akcji 1x lub 2x, dlatego zastosowano taki sam przycisk centralny jak w przypadku każdej lokalnej rolety.
Jeżeli można prosić będę wdzięczny za instrukcję obrazkową.
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

tkaczuu wrote: Fri Jan 02, 2026 5:16 pm Mam RNW-01 podłączony do standardowego fizycznego przycisku roletowego, który stanowi przycisk centralny (dwa przyciski monostabilne "góra" i "dół"). Jak przypisać w aplikacji aby wszystkie rolety zostały zamknięte wciskając przycisk "dół" i otwarły się wciskając "góra"? - nie chciałem przycisku dzwonkowego z przypisaniem akcji 1x lub 2x, dlatego zastosowano taki sam przycisk centralny jak w przypadku każdej lokalnej rolety.
Jeżeli można prosić będę wdzięczny za instrukcję obrazkową.
W Cloud utwórz sobię grupę zawierającą wszyskie rolety.
Następnie w RNW-01 wybierz odpowiedni wyzalwacz akcji (są 4 dostępne) i ustaw sobie na kliknięcie 1x -> otwórz "grupa rolet", na 1x na drugim przyciskiu -> "zamknij grupa rolet"
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:

Return to “ZAMEL RNW-01”