ESP32 super mini i HTML
-
Hej, używam testowego modułu podczas pisania softu o oznaczeniu ESP32C3 Super mini z 4MB , tak był określony w ofercie jest to jeden z namniejszych gotowych modułow z dwoma przyciskami i dwiema diodami taki troche mniejszy od wemos'a. Wszystko działa , soft zrobiony na podstawie szkicu "webinterface.ino" + kilka dodatkowych imputów , i jest jedno ale . Chodzi o strone konfiguracji , sieci AP generowana jest natychmiast po załadowaniu szkicu co jest widocze miganiem diody na module, ale strona konfiguracji pojawia sie dopiero po kilku minutach, rówież po wpisaniu danych konfiguracyjnych i kliknięciu "save & restart" nigdy nie pojawia sie komunikat o zapisie danych tylko wskaźnik myszy się kreci i kręci i po jakimś czasie strona znika. Po serialu nic konkretnego nie wyżuca to co zwykle żadnych errorów .
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024

-
Dla pewności zmień przeglądarkę i sprawdź czy dalej jest ten sam objaw. U mnie tak kręcił na Firefox (C32 C6 SuperMini), a na Chrome było bez problemu.shimano73 wrote: Wed Apr 16, 2025 4:27 am Hej, używam testowego modułu podczas pisania softu o oznaczeniu ESP32C3 Super mini z 4MB , tak był określony w ofercie jest to jeden z namniejszych gotowych modułow z dwoma przyciskami i dwiema diodami taki troche mniejszy od wemos'a. Wszystko działa , soft zrobiony na podstawie szkicu "webinterface.ino" + kilka dodatkowych imputów , i jest jedno ale . Chodzi o strone konfiguracji , sieci AP generowana jest natychmiast po załadowaniu szkicu co jest widocze miganiem diody na module, ale strona konfiguracji pojawia sie dopiero po kilku minutach, rówież po wpisaniu danych konfiguracyjnych i kliknięciu "save & restart" nigdy nie pojawia sie komunikat o zapisie danych tylko wskaźnik myszy się kreci i kręci i po jakimś czasie strona znika. Po serialu nic konkretnego nie wyżuca to co zwykle żadnych errorów .
Wiesz, że Supla współpracuje z urządzeniami Zigbee? Więcej szczegółów tutaj: https://forum.supla.org/viewforum.php?f=127
Nec Hercules contra plures!
Nec Hercules contra plures!
-
Włącz w przeglądarce narzędzia deweloperskie (F12) i tam są różne informacje dostępne. Może coś znajdziesz.
Ja tych ESP "S" nie miałem jeszcze żadnego, także nawet nie mam jak sprawdzić
Ja tych ESP "S" nie miałem jeszcze żadnego, także nawet nie mam jak sprawdzić