ESP32 super mini i HTML

shimano73

Hej, używam testowego modułu podczas pisania softu o oznaczeniu ESP32C3 Super mini z 4MB , tak był określony w ofercie jest to jeden z namniejszych gotowych modułow z dwoma przyciskami i dwiema diodami taki troche mniejszy od wemos'a. Wszystko działa , soft zrobiony na podstawie szkicu "webinterface.ino" + kilka dodatkowych imputów , i jest jedno ale . Chodzi o strone konfiguracji , sieci AP generowana jest natychmiast po załadowaniu szkicu co jest widocze miganiem diody na module, ale strona konfiguracji pojawia sie dopiero po kilku minutach, rówież po wpisaniu danych konfiguracyjnych i kliknięciu "save & restart" nigdy nie pojawia sie komunikat o zapisie danych tylko wskaźnik myszy się kreci i kręci i po jakimś czasie strona znika. Po serialu nic konkretnego nie wyżuca to co zwykle żadnych errorów .
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie

Wezmę udział w Supla Offline Party 2024 :)
Zibi_007

shimano73 wrote: Wed Apr 16, 2025 4:27 am Hej, używam testowego modułu podczas pisania softu o oznaczeniu ESP32C3 Super mini z 4MB , tak był określony w ofercie jest to jeden z namniejszych gotowych modułow z dwoma przyciskami i dwiema diodami taki troche mniejszy od wemos'a. Wszystko działa , soft zrobiony na podstawie szkicu "webinterface.ino" + kilka dodatkowych imputów , i jest jedno ale . Chodzi o strone konfiguracji , sieci AP generowana jest natychmiast po załadowaniu szkicu co jest widocze miganiem diody na module, ale strona konfiguracji pojawia sie dopiero po kilku minutach, rówież po wpisaniu danych konfiguracyjnych i kliknięciu "save & restart" nigdy nie pojawia sie komunikat o zapisie danych tylko wskaźnik myszy się kreci i kręci i po jakimś czasie strona znika. Po serialu nic konkretnego nie wyżuca to co zwykle żadnych errorów .
Dla pewności zmień przeglądarkę i sprawdź czy dalej jest ten sam objaw. U mnie tak kręcił na Firefox (C32 C6 SuperMini), a na Chrome było bez problemu.
Wiesz, że Supla współpracuje z urządzeniami Zigbee? Więcej szczegółów tutaj: https://forum.supla.org/viewforum.php?f=127

Nec Hercules contra plures!
klew

Włącz w przeglądarce narzędzia deweloperskie (F12) i tam są różne informacje dostępne. Może coś znajdziesz.
Ja tych ESP "S" nie miałem jeszcze żadnego, także nawet nie mam jak sprawdzić

Return to “Pomoc”