[A] Wersja 25.04.02 AA
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Dziękujemy za miły świąteczny prezent
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
mdi87
Ooooo fajnie, będzie można bramę otworzyć 
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
W końcu zaakceptowali, bo już od dłuższego czasu o to walczymy 
Ta wersja wprowadza wsparcie dla Android Auto. Na razie jest dostępna tylko dla beta testerów. Musiała iść przez Play, bo inaczej nie działałaby w samochodach.
Aby w samochodzie pojawiły się jakieś akcje najpierw musicie je skonfigurować w ustawieniach.
Ta wersja wprowadza wsparcie dla Android Auto. Na razie jest dostępna tylko dla beta testerów. Musiała iść przez Play, bo inaczej nie działałaby w samochodach.
Aby w samochodzie pojawiły się jakieś akcje najpierw musicie je skonfigurować w ustawieniach.
Sprawdziłem w aucie i działa.
Mam też pytanie; czy na monitorze w samochodzie ikonki będą zmieniać się odpowiednio do stanu bram? Czy to w ogóle jest możliwe do zrealizowania?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Brawka
no i teraz mam mocny argument żeby zmienić samochód 
Ale żeby nie było tak kolorowo, to u mnie się apka zamyka po kliknięciu w menu->Android Auto.
Poszło zgłoszenie, to może dojrzysz co tam się dzieje.
Zaktualizowałem apke przez sklep Play i po otwarciu zacząłem dodawać akcję. Po utworzeniu apka się zamknęła, no i tak się teraz zamyka za każdym razem jak wybieram menu->Android Auto
Ale żeby nie było tak kolorowo, to u mnie się apka zamyka po kliknięciu w menu->Android Auto.
Poszło zgłoszenie, to może dojrzysz co tam się dzieje.
Zaktualizowałem apke przez sklep Play i po otwarciu zacząłem dodawać akcję. Po utworzeniu apka się zamknęła, no i tak się teraz zamyka za każdym razem jak wybieram menu->Android Auto
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
...i szczerze życzę nowej fury, która by Cię jak najdłużej cieszyła.
..ale
Dzięki za Twoją robotę!
-
flowerek

Pierwsze testy.
Nazwa i ikona skrotu taka sama dla zamknij i dla otworz...nie wiadomo ktory co robi
Ikonka przekaźnika czarna na czarnym tle mało widoczna
Co mie zmienia stanu rzeczy że to WIELKIE wydarzenie w historii Supli jak dla mnie
Bravo !
11xSRW-01, 1x Sonoff mini, 3xSonoff SV, 5xSonoff S26, 4xSonoff Basic, 1xGosund Sp-111, 1xSonoff Touch, 1xH801, czujnik poczty DIY, 1x Loratap, 1x MiniTiger , 1 x zawór wody BQ05 DIY, 2xSBW-02, Auraton: MC, HC, Flood Valve, Flood Sensor (test trwa)