Povedlo se mi smazat zařízení elektroměru v únoru tohoto roku. Zařízení vidím v seznamu, ale historie tam je pouze do února 2025, kdy jsem omylem smazání provedl. Je nějaká možnost nekde data z elektroměru vytáhnout ještě. Vidím celkovou spotřebu, ale nejsem schopný určit spotřebu za rok 2024.
Smazané zařízení historie
-
[email protected]
Dobrý den,
Povedlo se mi smazat zařízení elektroměru v únoru tohoto roku. Zařízení vidím v seznamu, ale historie tam je pouze do února 2025, kdy jsem omylem smazání provedl. Je nějaká možnost nekde data z elektroměru vytáhnout ještě. Vidím celkovou spotřebu, ale nejsem schopný určit spotřebu za rok 2024.
děkuji za pomoc.
-
[email protected]
Nam to zase od tohoto ubírá měří, ale přišli jsme o data za celý loňský rok. Jedná se o sportovní halu, takže je to celek velký průšvih. Kdyby se vám podařilo cokoliv najít budeme rádi.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.