Aplikacja i strona nie widzi sterownika rolet SRW01
-
dajeszczak
Hasło oczywiście było podane a sterownik ewidentnie nie łączy się z WiFi a sieć oczywiście 2,4
-
dajeszczak
Czy jest opcja żeby nadajnik WiFi w sterowniku padł?
-
dajeszczak
Poddaje się sterownik nie chce współpracować wpisuje dane zapisuje i nic sterownik nie łączy się z WiFi i serwerem a dioda powoli pulsuje
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Wifi działa, bo łączysz się z nim telefonem i wchodzisz na stronę konfiguracyjną 
Spróbuj na telefonie ustawić udostępnianie Wi-Fi i ustaw ta sieć na SRW. Zobaczysz czy wtedy się połączy i będziemy coś więcej widzieć.
Ps usunąłem zdjęcie z ostatniego posta, bo było tam widoczne hasło do Twojej sieci wifi
Spróbuj na telefonie ustawić udostępnianie Wi-Fi i ustaw ta sieć na SRW. Zobaczysz czy wtedy się połączy i będziemy coś więcej widzieć.
Ps usunąłem zdjęcie z ostatniego posta, bo było tam widoczne hasło do Twojej sieci wifi
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
dajeszczak
Oki z racji wyjazdu do tematu wrócę w piątek i oczywiście sprawdzę Wasze sugestie
-
dajeszczak
A w nagłówku strony w last state wyświetla się : WiFi - Connecting…,WIFI - Connecting…
-
dajeszczak
No i dziwne że pozostałe 7 sterowników działa normalnie
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
A nie masz takiej samej sieci na 5Ghz? tzn. z taką samą nazwą i hasłem?dajeszczak wrote: Wed May 14, 2025 1:12 pm Hasło oczywiście było podane a sterownik ewidentnie nie łączy się z WiFi a sieć oczywiście 2,4
Tutaj cudów nie ma sterownik działa normalnie jeśli łączysz się z nim telefonem a ewidentnie widać że ma problem z połączeniem z Wi-Fi, może router coś blokuje, spróbuj jego też zresetować.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023