czy jest możliwe połączenie wskaźnika włącznika z np. wskazaniem temperatury.
mam na myśli zmniejszenie ilości wierszy w apce.
[i] Wersja 25.04
-
[email protected]
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by [email protected] on Mon May 05, 2025 9:38 am, edited 1 time in total.
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Nie ma takiej możliwości. Można podzielić na różne lokalizacje i je zwijać.[email protected] wrote: Mon May 05, 2025 9:32 am czy jest możliwe połączenie wskaźnika włącznika z np. wskazaniem temperatury.
mam na myśli zmniejszenie ilości wierszy w apce.
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Cześć zgłaszam na przyszłość że na kanale zbiornika wody tekst się nie zawija i długa nazwa jest nieczytelna.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
LukiSpajder
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 34 times
Ostatnio mam problem z wyłączającą się Aplikacją . Nie pobierają się prawidłowo ikony kanałów jakie zostały zmienione tylko te oryginalne w szczególność dotyczy to kanałów automatu schodowego.
Niekiedy nie pojawiają się wszystkie kanały z danego modułu
Czy u kogoś się pojawiły taki problem ?
Wysłałem dziś zgłoszenie które pojawiło się podczas uruchamiania apki.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Czasem coś przy własnych ikonach się sypie. Przyczyna jeszcze nie jest znana, ale raport może pomożeLukiSpajder wrote: Sun May 18, 2025 2:21 pm Ostatnio mam problem z wyłączającą się Aplikacją . Nie pobierają się prawidłowo ikony kanałów jakie zostały zmienione tylko te oryginalne w szczególność dotyczy to kanałów automatu schodowego.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
Cześć. Mam wersję 25.04. i zauważyłem ,że przełączenie na inne aktywne konto ,wyłącza aplikację. Po ponownej próbie załączenia ,program odpala się ale po chwili sam się zamyka. Pomaga tylko wyłączenie iphona ale to też tylko do pierwszej zmiany konta bo każda następna wysypuje aplikację. Czy ktoś zauważył u siebie ten problem , czy to jest tylko z moim sprzętem problem ?