Chętnie się skontaktuję z Wami, aby przedyskutować temat na priv. Widzę jednak, że jesteście właśnie w momencie, o którym pisałem.
Tymczasem stawiam czoła wyzwaniu aktualizacji
Super – niezmiernie cieszymy się, że jesteś otwarty na kontakt i że odebrałeś naszą odpowiedź pozytywniePhooryz wrote: Fri May 16, 2025 11:42 am Hej, Auraton, napisaliście swojego posta, kiedy ja powolutku pisałem swój komentarzDzięki za wyczerpującą odpowiedź.
Chętnie się skontaktuję z Wami, aby przedyskutować temat na priv. Widzę jednak, że jesteście właśnie w momencie, o którym pisałem.
Tymczasem stawiam czoła wyzwaniu aktualizacji![]()
Witam!Phooryz wrote: Fri May 16, 2025 11:37 am Rozumiem problem doskonale, ponieważ na co dzień pracuję przy wdrożeniach w szeroko pojętym IT - bardziej jednak zajmując się komunikowaniem i obsługą powdrożeniową tych nowości, update'ów i zmian we współpracy z klientami niż czysto techniczną stroną tych projektów. Kiedy tego brakuje, najlepszy nawet pomysł, program czy narzędzie może zaliczyć spektakularną porażkę, jeśli nie zostanie odpowiednio "sprzedany" odbiorcom. Auraton Smart postrzegam właśnie jako tego rodzaju przypadek.
Tutaj mamy naprawdę spoko urządzenia i bardzo fajną apkę, ale brakuje tego spojrzenia z dystansu okiem laika i przetłumaczenia technicznego języka na ludzki, z uwzględnieniem potrzeb i punktu widzenia klienta. Na tyle to ciekawe i z potencjałem, że mógłbym się w to nawet profesjonalnie zaangażować
Dobra, jadę spróbować zaktualizować mojego Boxa - zobaczymy, jak mi pójdzie. Coś czuję jednak, że będę miał dalsze pytania![]()
Dziękuję za te słowa i podnoszę moje wcześniejsze w tym temacie i w innych kiedy już wielokrotnie o tym pisałem.Phooryz wrote: Fri May 16, 2025 11:37 am Rozumiem problem doskonale, ponieważ na co dzień pracuję przy wdrożeniach w szeroko pojętym IT - bardziej jednak zajmując się komunikowaniem i obsługą powdrożeniową tych nowości, update'ów i zmian we współpracy z klientami niż czysto techniczną stroną tych projektów. Kiedy tego brakuje, najlepszy nawet pomysł, program czy narzędzie może zaliczyć spektakularną porażkę, jeśli nie zostanie odpowiednio "sprzedany" odbiorcom. Auraton Smart postrzegam właśnie jako tego rodzaju przypadek.
Tutaj mamy naprawdę spoko urządzenia i bardzo fajną apkę, ale brakuje tego spojrzenia z dystansu okiem laika i przetłumaczenia technicznego języka na ludzki, z uwzględnieniem potrzeb i punktu widzenia klienta. Na tyle to ciekawe i z potencjałem, że mógłbym się w to nawet profesjonalnie zaangażować
Dobra, jadę spróbować zaktualizować mojego Boxa - zobaczymy, jak mi pójdzie. Coś czuję jednak, że będę miał dalsze pytania![]()
Jeśli dla kogoś przejrzenie nazw opcji w menu w cloud to za dużo, to żadna dokumentacja nie pomoże :pSOYER wrote: Fri May 16, 2025 2:39 pm
Dodatkowo robią wielkie oczy jak słyszą o harmonogramach, scenach, powiadomieniach, call supla… Wtedy ich oczy robią się duże i okrągłe i znowu pytanie „to tak się da?”
Ileż razy tu o tym pisałem, jak grochem o ścianę.
Witam!klew wrote: Fri May 16, 2025 2:51 pmJeśli dla kogoś przejrzenie nazw opcji w menu w cloud to za dużo, to żadna dokumentacja nie pomoże :pSOYER wrote: Fri May 16, 2025 2:39 pm
Dodatkowo robią wielkie oczy jak słyszą o harmonogramach, scenach, powiadomieniach, call supla… Wtedy ich oczy robią się duże i okrągłe i znowu pytanie „to tak się da?”
Ileż razy tu o tym pisałem, jak grochem o ścianę.
Albo do Google homeYoMan wrote: Fri May 16, 2025 6:10 pm Może i ciężko odmówić racji przedmówcom ale czy ktoś widział instrukcję do:
- tuya
- ewelink
- avatto
- Shelly
- Xiaomi
I wiele innych?
- ....
Ja nie ale może za słabo szukałem (chociaż dokumentacja modułów shelly to jest konkret)