Hej, czy zmiana sieci WiFi, z którą ma łączyć się moduł SBW-02, zmieni (usunie) aktualnych użytkowników?
Chcę wejść z tryb konfiguracyjny (przez cloud.supla.org) i tam prawdopodobnie będę musiał podać dane nowej sieci.
Chciałbym potwierdzić, że to nie zresetuje modułu, nie zmieni listy użytkowników, nie edytuje dostępów itp.
