Nie widać urządzeń.

Artur Ce

Witam serdecznie na moim koncie dodałem dwa urządzenia do supla i nadal ich nie widać na pierwszej stronie po otwarciu aplikacji . po głębszym poszukaniu widać że system je dodał ale nie ma ich na wyświetlaczu po otwarciu aplikacji i nie można nimi sterować. :shock: :shock:
djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Co to za urządzenia? Na jakim sofcie? W jaki sposob dodawałeś do konta?
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Artur Ce wrote: Wed May 28, 2025 8:20 pm po głębszym poszukaniu widać że system je dodał
Doprecyzuj gdzie widać i jakie urządzenia dodajesz.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
proxxon
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Może wpadły do jakiejś domyślnej lokalizacji która nie jest wyświetlana w telefonie.
Gitman

Ostatnio miałem też jakąś dziwną sytuację że po otworzeniu aplikacji zniknęła mi jedna lokalizacja w chodząc w ustawienia->kolejność lokalizacji też jej nie było a mam stworzony widget do jednego kanału z tej lokalizacji i on działał. Ubiłem apke i po ponownym otworzeniu lokalizacja znowu była widoczna nawet nie wiem jak ponownie zreprodukować ten błąd tak tylko zgłaszam że taka sytuacja miała miejsce :D
Artur Ce

Urządzenia są widoczne w SUPLA CLOUD a po otwarciu aplikacji jest pusto.
Jak przejdę do zakładki supla cloud to pokazuję mi że mam dwa urządzenia przypisane ale i tak nie mogę nimi sterować tylko widzę dane podglądu i parametry. Mam to na telefonie Samsung na.
A dziwne jest to że na tym telefonie miałem już tą apkę i działały mi dwa urządzenia po zmianie sieci WiFi domowej musiałem wszystkie urządzenia przeprogramować i stało się to.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Stawiam, że usunąłeś powiązania pomiędzy lokalizacjami, a identyfikatorami dostępu. Wyślij na priv-a adres email konta to wtedy będę mógł konkretnie to zweryfikować.
SUPLA.... Nareszcie w domu.

Return to “Pomoc”