[i] Wersja 25.06.01 - CarPlay
-
wsosniak
- Been thanked: 1 time
no prawie "nic dodać nic ująć" ale mam jeden problem (nie wiem czy dzisiaj źle wstałem ? czy jakieś przyćmienie ?) :
nie jestem w stanie usunąć jednej z dodanych wczoraj pozycji w opcji AKCJE DLA WIDGETÓW/CAR PLAY . Jak to zrobić ? bo intuicyjnie nie działa. Próbuje przesunąć w prawo , w lewo z nadzieją ze zobacze przycisk USUŃ - nic . Przytrzymanie danej akcji palcem ... też nic (iOS 18.5 iphone 12 mini )
nie jestem w stanie usunąć jednej z dodanych wczoraj pozycji w opcji AKCJE DLA WIDGETÓW/CAR PLAY . Jak to zrobić ? bo intuicyjnie nie działa. Próbuje przesunąć w prawo , w lewo z nadzieją ze zobacze przycisk USUŃ - nic . Przytrzymanie danej akcji palcem ... też nic (iOS 18.5 iphone 12 mini )
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Może faktycznie mało to intuicyjnie wyszło, ale konta u nas też się usuwa po otwarciu. Czyli musisz w niego kliknąć i wtedy w środku będzie przycisk usuń.wsosniak wrote: Thu Jun 19, 2025 6:05 am no prawie "nic dodać nic ująć" ale mam jeden problem (nie wiem czy dzisiaj źle wstałem ? czy jakieś przyćmienie ?) :
-
PiotrDeska
Panowie nie ogarniam Please help - w samochodzie w CarPlay pojawiła mi się ikona - spoko uruchamiam a tam pusta. Jak dodać funkcję przycisków? Dziękuję i nie zloscie się proszę że nie ogarniam
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Wejdź w apce do ustawień i tam ustaw co chcesz mieć widocznePiotrDeska wrote: Thu Jun 19, 2025 3:26 pm Panowie nie ogarniam Please help - w samochodzie w CarPlay pojawiła mi się ikona - spoko uruchamiam a tam pusta. Jak dodać funkcję przycisków? Dziękuję i nie zloscie się proszę że nie ogarniam
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
ZgredekLCD
Hej, tak z ciekawości zacząłem sobie dodawać urządzenia do widgetu - trochę z ciekawości co się stanie - gdy dobiłem do 5 i dodałem następne urządzenie to apka się zresetowała i teraz jak próbuje ją włączyć to się resetuje 
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Cała apka, czy ustawienia? Ogólnie to sprawdzałem nawet z 15 kanałami. Możesz wysłać zgłoszenie?ZgredekLCD wrote: Mon Jun 23, 2025 3:33 pm Hej, tak z ciekawości zacząłem sobie dodawać urządzenia do widgetu - trochę z ciekawości co się stanie - gdy dobiłem do 5 i dodałem następne urządzenie to apka się zresetowała i teraz jak próbuje ją włączyć to się resetuje![]()
-
ZgredekLCD
Cała apka, możliwe, że coś nie tak mialem z encją RGBW, bo wyrzuciłem ją i zaczęło śmigać.
Video z błędem: https://youtube.com/shorts/NVTiOxHAEKk? ... pPpEY8cH2g
Z błędów jeszcze, guzik usuń (na liście kanałów widgetu) działa tylko jak się klika na tekst, a nie w obrębie całego guzika (borderu)
Video z błędem: https://youtube.com/shorts/NVTiOxHAEKk? ... pPpEY8cH2g
Z błędów jeszcze, guzik usuń (na liście kanałów widgetu) działa tylko jak się klika na tekst, a nie w obrębie całego guzika (borderu)
-
missim4
U mnie w CarPlay jest pusty ekran z napisem supla. Coś źle robię?